Для киян з'явилися гарні новини, а можливо, просто солодкі обіцянки. Так, влада української столиці переходить до реалізації будівництва метрополітену на Виноградар.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. Дану заяву голова столиці зробив на відкритті засідання Київради. Про це пишуть українські ЗМІ.

метро
метро

"Ми повертаємо згідно з рішенням Київради 1,1 млрд грн на будівництво метро на Виноградар. Тендер відбувся, договір вже підписано. Ми фактично відроджуємо метро в столиці", - повідомив Віталій Кличко.

Також Віталій Кличко розповів на засіданні, що Київрада планує дещо змінити бюджет столиці на 2018 рік, зокрема "перерозподілити витрати на важливі напрями".

метро
метро

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Зокрема, мова йде про направлення додаткових коштів на забезпечення безперебійної роботи об'єктів теплопостачання нашого міста. Важливий момент - на фінансування сфери освіти, а саме - на надбавку та зарплати освітянам. Ми повинні направити додатково 100 млн грн на придбання житла для учасників, воїнів АТО. Як ми і домовлялися й обіцяли раді ветеранів", - розповів київський міський голова.

Варто нагадати, що на пленарному засіданні Київради, яке проходить протягом дня 20 листопада в приміщенні КМДА, розглядатиметься одне з найактуальніших питань для жителів столиці. Провальні обіцянки фінансування ремонту і утеплення багатоповерхівок в рамках програми 70/30, недоотримання коштів і мала допомога киянам - ці проблеми є одними з найобговорюваніших цієї осені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталій Кличко порадував українців черговим перлом. Це виявилося ще крутіше, ніж легендарний "завтрашній день", який, за словами мера "не всі можуть дивитися." На цей раз київський градоначальник невідомо навіщо приплів до питання про те, за кого буде голосувати, калоші і талони на калоші. Коли Кличко запитали, кому він віддасть свій голос, Юлії Тимошенко чи чинному президенту Петру Порошенку, Кличко вирушив у філософські роздуми.

Нагадаємо, більше 20%: киянам озвучили нові тарифи на опалення і гарячу воду.

Як повідомляв Знай.uа станцію "Святошин" відремонтували, але капітальна тут тільки реакція киян.

Знай.uа писав, у Кличка викинуть два мільйони на вітер, в прямому сенсі.