"В їдальні київської школи № 271 не було супу з черв'яками", - повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації

Нагадаємо, фото супу, в якому плавають черв'яки, опублікувала 15 листопада в Facebook в групі «Виноградар» Тетяна Кузнєцова.

Ужас!!!!!! Новая украинская школа!!!! Новая белковая диета? Школа 271!!!!Как привлечь к ответственности?

Geplaatst door Татьяна Кузнецова op Donderdag 15 november 2018

Після публікації фото в мережі, Держпродспоживслужба міста Києва провела перевірку шкільної їдальні і прийшла до висновку, що інформація не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На фото овочевий суп в білій тарілці з додаванням петрушки, а на харчоблоці школи №271 у цей день був суп пшеничний без додавання петрушки," - повідомили в районному управлінні освіти.

Також в управлінні освіти стверджують, що тарілка на фото не належить шкільній їдальні, оскільки в їдальні всі тарілки з малюнком. А петрушка на харчоблок школи №271 не поставлялася з початку навчального 2018 року.

Заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський підкреслив, що Держпродспоживслужба постійно проводить позапланові перевірки столичних навчальних закладів. Також чиновник назвав публікацію фото провокацією проти підприємства, яке організовує харчування школярів.

В КМДА стверджують, що на харчоблоці школи №271 медпрацівник веде суворий контроль за відбором добових проб їжі, а страви готують у відповідності з технологічними вимогами.

Докладні лабораторні аналізи відібраних проб будуть готові протягом місяця.

Знай.uа писав про те, що київських школярів нагодували жахливими створіннями: після такого апетит пропаде надовго

Також портал Знай.uа писав, що вінницьких військових годують супом з черв'яками (відео)

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Львові батьки піврічної дівчинки знайшли в дитячому харчуванні живого черв'яка.