В українській столиці активісти спіймали живодерів, які погубили сотні тварин. У мережі з'явилися імена ймовірних злочинців: Майборода Яна і Лобко Вадим. Активісти просять небайдужих громадян про допомогу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню активіста Vladislav Antonov в соцмережі Facebook.

"Вчора ми зловили живодерів - Майбороду Яну, Лобка Вадима. Які погубили сотні тварин. Просимо відгукнутися всіх тих, хто постраждав від рук цих шахраїв і злодіїв прошу під'їхати у Баришівський райвідділ! Так само запрошуємо журналістів! Справа резонансна! Ще прошу приєднатися до нас пару машин, щоб вести чергування в с. Баришівка, щоб мучителі не втекли, як вони це робили раніше. У живодерів залишаються тварини, яких вони ховають і приховують місцезнаходження. Віддавати добровільно не хотіли", - написав активіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото 18+ От нашего подписчика: ⚠️❗️Вчера мы поймали живодеров- Майборода Яну, Лобко Вадима❗️ Которые погубили сотни...

Geplaatst door Vladislav Antonov op Donderdag 15 november 2018

Стало відомо, що ситуація набагато масштабніша, ніж передбачалося раніше.

"Я був там особисто. Це жах. Врешті змусили їх збирати трупи. Назбирали стільки, що багажник в москвичі навіть не закрився! Хоча крім трупів там не було нічого. Кілька тварин врятували. На жаль, живих сфоткати не встиг. Ми швидко ловили і закривали в машині, щоб маленькі не розбіглися. Місцеві кажуть, що тварин було більше. Частину встигли відвезти кудись. Вони варили кашу з цуценят. І годували цією кашею інших тварин", - додав Vladislav Antonov.

Варто нагадати, що в російському місті Краснодар божевільний живодер замкнувся у будинку і викидав котів з вікна четвертого поверху. Тварини кричали, багато з них отримали серйозні травми, декілька не вижили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні набувають чинності зміни щодо перевезення домашніх тварин. Тепер ветеринарні документи видаватимуться господарям тільки після перевірки умов перевезень. Актуальна інформація з'явилася в новому наказі Держспоживслужби “Про випадки недотримання правил транспортування тварин” від 31 жовтня.

Нагадаємо, знущання замість допомоги: соцмережі палають через образливе відео з аптеки.

Як повідомляв Знай.uа банда малолітніх живодерів полює за домашніми тваринами українців, копи не діють.

Знай.uа писав, копи загнали унікальну тварину на той світ: відео не для слабкодухих.