У середу, 14 листопада, з самого ранку на вулицях української столиці 287 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригада по ручному прибиранню забезпечували безпечні умови руху транспорту і пішоходів. У Києві випав перший сніг, який традиційно порадував малечу і приніс купу проблем дорослим.

Однак, першому снігу раділи не тільки діти. Київський зоопарк показав, як звірі відреагували на погодні зміни, більшість тварин зраділи цьому.

Задоволена лама в снігу, її гріє натуральна шубка

Зоопарк пропонує поліпшити настрій кадрами "зимової казки". Фото з першим снігом виклали в Facebook КиевЗОО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На фотографіях під час снігопаду зображені тигр, олені, лама і місцева флора.

Схоже, оленям сніг до душі

Тигр велично розлігся під накриттям і спостерігає за снігопадом

До речі, приголомшливі фото і відео кияни та гості міста публікують у своїх соціальних мережах, зокрема - в Instagram. Знімки засніженої столиці, звичайно ж, збирають купу лайків та коментарів, в яких юзери захоплюються красою Києва.

Слід зазначити, що 14-15 листопада у Житомирській, Вінницькій, Київській, місцями в Чернігівській та Черкаській областях вдень 14 листопада помірний, вночі 15 листопада невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. На решті території без опадів, лише вдень 15 листопада в Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях невеликий мокрий сніг.

Зазначимо, сильний снігопад тривав весь день і припинився ближче до вечора. На четвер синоптики також обіцяють столиці сніг, потім два дні перерви, і знову сніг.

Нагадаємо, волонтерка з Канади Ребекка Девіс зняла на відео, як діти-мігранти прибули до Канади разом зі своєю матір'ю та двома братами і сестрами. У зворушливому відео семирічна дівчинка і п'ятирічний хлопчик танцювали і насолоджувалися, як йде сніг на задньому дворі будинку Девіс в Торонто.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 14 листопада, перший сніг випав не тільки в Києві, де опади спровокували справжній транспортний колапс, але і в інших регіонах України. Зокрема, у мережі показали фото снігу, який пройшов у північній частині Одеської області.

Також "Знай.uа" писав, на північному сході Мексики відбулося значне похолодання. У деяких районах штатів Коауїла і Нуево-Ліон температура опустилася нижче нуля, випав сніг.