У Києві затопило відомий житловий комплекс "Комфорт таун". На фото та відео видно, що будівлі до фундаменту у воді, вона розтеклася по всіх дворах в окрузі.

По припаркованих поруч автомобілях легко оцінити рівень раптового потопу, причини якого досі невідомі.


Дивіться: затопило ЖК "Комфорт таун"

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Втім, це не останній інцидент за кілька днів: у центрі Києва на перехресті вулиць Саксаганського і Шота Руставелі прорвало трубу з гарячою водою, що прокладена під дорогою.

В результаті автомобіль, який опинився над проривом труби, частково пішов під землю, про стан водія нічого не відомо.

Вулицю повністю залило гарячою водою, в результаті чого піднявся густий туман, від якого видимість на вулиці була практично нульовою. Пішоходи прикривали обличчя одягом, аби не вдихати випарів. Рух найближчою дорогою повністю зупинився.

Пізніше стало відомо, що близько 18:30 13 листопада на місці НП почали працювати аварійні бригади. На час ремонту прориву два прилеглих будинки залишилися без гарячої води.

Дивіться: прорив труби у центрі столиці, вулиця Шота Руставелі (район "Палацу спорту")

Руставелли сейчас

Geplaatst door Denys Ivanesko op Dinsdag 13 november 2018

Нагадаємо, в Україні вже подекуди випав сніг, 14 листопада дійшла черга і до Києва. Як повідомляв "Знай.ua", комунальне підприємство "Київтеплоенерго" обіцяє до кінця цього року не підвищувати тарифи на теплову енергію для населення. Також "Знай.ua" писав, на вулиці Шота Руставелі провалився асфальт.