Народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив відеозапис, який пролив світло на страшну аварію з його участю. Так, на відео з реєстратора видно, як розташувався автомобіль нардепа на Окружній дорозі. Авто стояло праворуч на узбіччі, в крайньому положенні, наскільки дозволив бордюр.

Даний відеозапис Лещенко опублікував в соцмережі Facebook.

ПОЛНОЕ ВИДЕО ДТП Чтобы снять все спекуляции, я публикую видео аварии. На пятой секунде видно, что мой автомобиль стоит на обочине. До фуры еще метров 100. Видно, что в моем автомобиле включена аварийка. Видно, что я стоял у бордюра, правее от которого начинается тротуар. Делаю эту публикацию, чтобы остановить потоки фейков и видео непонятного происхождения, которые разгоняют недобросовестные люди, состоящие на службе у правящей верхушки. По их логике, скоро окажется, что я сам подстроил ДТП, которое чудом не закончилось серьезными последствиями.

Geplaatst door Сергій Лещенко op Vrijdag 9 november 2018

"На п'ятій секунді видно, що мій автомобіль стоїть на узбіччі. До фури ще метрів 100. Видно, що в моєму автомобілі увімкнено аварійку. Видно, що я стояв біля бордюру, праворуч від якого починається тротуар", — додав депутат.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Відео з'явилося у відповідь на перші версії про причини аварії, де винним називався сам депутат. Передбачалося, що нардеп міг встати посеред дороги або підрізати фуру. У відповідь на це Лещенко пожартував, що з таким рівнем "народної" експертизи ще виявиться, що він сам незрозуміло навіщо захотів потрапити в аварію.

Варто нагадати, що в Києві в районі метро "Нивки" сталася страшна ДТП. Маршрутка №540 влетіла у позашляховик на перетині вулиць Саратовської і Краснодарської. Цю інформацію повідомляє портал dtp.kiev.ua. Водій джипа спробував "проскочити" на перехресті, але зазнав фіаско - в нього в'їхала маршрутка. В результаті ДТП постраждала жінка. Вона була терміново госпіталізована.

"Джип хотів проскочити, але не вийшло. ДТП з постраждалими у Києві на перетині Саратовської і Краснодарської. Зіткнулися маршрутка №540 та позашляховик. Постраждала жінка в терміновому порядку була госпіталізована. На місці поліція і швидка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео, що зафіксувало ДТП за участю народного депутата Сергія Лещенка. Воно суперечить твердженням парламентарія про те, що в момент зіткнення з вантажівкою його автомобіль стояв на узбіччі. Ролик виклала на своїй сторінці в Facebook спільнота "Євромайдан". На опублікованому відео видно, що автомобіль парламентарія рухався перед вантажним авто, звернув праворуч, в цей момент і відбулася ДТП.

Нагадаємо, під час ДТП Лещенко знаходився в машині з таємничою супутницею.

Як повідомляв Знай.uа вилетів через лобове скло: вантажівка на повному ходу врізалася в нардепа Сергія Лещенка.

Знай.uа писав, страшна трагедія в Харкові: українців благають допомогти знайти свідків.