У Києві 8 листопада ввечері на станції "Вокзальна" стався невеликий збій в роботі. Її повністю закривали на вхід. У КП "Київський метрополітен" повідомили, що причиною стала технічна несправність ескалатора. А два працюючих ескалатори вивозили пасажирів на вихід.

Втім, "перерва" в роботі була не дуже довгою. Через 15 хвилин після оголошення про закриття станції, з'явилася інформація про поновлення її роботи у звичайному режимі.

"Але в підземці додали: "Просимо дотримуватися Правил користування ескалаторами. Не заступати за обмежувальну лінію, притримувати поли довгого одягу і не кидати монети на балюстраду! Ці прості речі, які безпосередньо впливають на роботу станцій і комфорт поїздки", – повідомили в метро".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, кілька днів тому на Центральному залізничному вокзалі шукали вибухівку, через що будівля була закрита для пасажирів. Небезпечних предметів правоохоронці не виявили. А раніше тимчасово закривали станцію метрополітену "Житомирська" у зв'язку з надійшли дзвінком про замінування.

Раніше ми писали, що у вівторок, 6 листопада, стало відомо, що незабаром в українській столиці розпочнеться ремонт на станції метро "Політехнічний інститут" (червона гілка), а в 2019 році оновлення з'являться ще на 12 станціях.

"У грудні 2018 року планується капітальний ремонт станції метро "Політехнічний інститут" в частині забезпечення вільного доступу маломобільних груп населення. У 2019 році також планується, у разі виділення фінансування, аналогічні капітальні ремонти 12 станцій, що введені в експлуатацію до 2005 року", - повідомили в прес-службі.

Як з'ясувалося, оновлять такі станції метро "Кловська", "Лук'янівська", "Сирець", "Палац спорту", "Дорогожичі", "Житомирська", "Шулявська", "Вокзальна", "Університет", "Хрещатик", "Арсенальна" та "Героїв Дніпра".

Нагадаємо, що у Києві нарешті запустили потяг зі столиці до Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляв портал Знай.uа, 5 листопада у Києві на станції метро Хрещатик невідомий чоловік влігся між рейками в рятувальний жолоб.

Також портал Знай.uа писав, що електронний квиток у наземному громадському транспорті з'явився в Києві.