5 листопада в Києві на станції метро Хрещатик невідомий чоловік влігся між рейками у рятувальний жолоб.

Про це йдеться на сайті dtp.kiev.ua.

Крім того, відомо, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння та ніяк не реагував на реакцію оточуючих.

"Жолоб використовується в критичних ситуаціях для порятунку життя, а не для відпочинку", - зазначається у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нетверезий чоловік дуже швидко закінчив свій дивний "відпочинок", адже незабаром був прибраний з шляхів співробітниками та переданий у відділок поліції.

Нагадаємо, раніше українські копи придумали витончене покарання для нетверезого водія.

Жителя Мукачево позбавили водійських прав на 62 роки. До такого екстремального заходу правоохоронці вдалися через постійні правопорушення.

Так, із серпня 2016 року в поліції склали на чоловіка 35 адміністративних протоколів, 16 з яких за водіння автомобіля в нетверезому вигляді, повідомляє регіональне управління Нацполіції. За інформацією правоохоронців, він уже оштрафований на суму близько 300 тисяч грн.

Крім того, одіозний житель Мукачево вчинив кілька кримінальних правопорушень: зберігання наркотиків, злочини проти довкілля і крадіжку. За них його притягали до відповідальності, однак ні на жодне засідання суду чоловік не з'явився, відповідно і не клопотав про відтермінування розгляду справ.

"На цей момент громадянин ніде не працює і штрафів не сплачує. Суд не може вилучити автомобіль, адже він не належить чоловікові", - поскаржилися в поліції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що водіння в нетверезому вигляді обійдеться в 6.66 мінімальних зарплат.

За водіння автомобілем у нетверезому стані найближчим часом планують значно посилити відповідальність: із 6 тис. грн штрафу, який сьогодні сплачують нерозважливі водії, його розмір зросте відразу до 40 тис. грн, крім того, водійські права вилучатимуть на цілих 10 років.

За словами голови Національної поліції Хатії Деканоідзе, ситуація з водінням автомобілів напідпитку в Україні дуже критична.

Також "Знай.ua" писав, про те, що у Києві нетверезий водій зіткнувся з поліцейськими (фото).