22 листопада в рамках всеукраїнського туру в Національному палаці мистецтв "Україна" відбудеться симфонічне шоу у виконанні оркестру Андрія Чорного і хору Voice of The Sympho Metal.

Серед іншого на концерті можна буде почути музику з культового серіалу "Гра Престолів" та інших відомих кінофільмів. Наприклад, музиканти виконають музику, написану такими відомими композиторами, як Рамін Джавад, Ханц Циммер, Говард Шор, Ніно Рота.

У числі запрошених артистів - вокалістка Національної оперети України Олена Арбузова, яка володіє рідкісним сопрано.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знято за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".

Відповідний звіт, що містить відомості про останній сезон "Гри престолів" з'явився в американському щотижневому журналі Entertainment Weekly. У цьому тижневику представлено інтерв'ю акторів з відомого телесеріалу, які розповіли про зйомки заключних серій.

"Сцени, які п'ять років тому знімалися за день, тепер знімають за п'ять днів. Творці серіалу хочуть зробити це якомога краще, тому знімали з усіх можливих ракурсів і всіма способами, щоб потім вибрати найкращі кадри", - повідомив головний герой "Гри престолів" Кит Харрінгтон, який зіграв Джона Сноу.

Відома актриса Емілія Кларк, яка зіграла Дейенеріс, розповіла, що перевірка всіх камер була набагато довшою і скрупульозношою, ніж раніше, а костюми, зачіски і макіяж стали набагато кращими.

"Кожен діалог був виваженим. Відчувалося, що все набагато серйозніше", - зазначила Емілія Кларк.

Нагадаємо, актор Джош Уайтхаус зіграє одну з головних ролей у приквелі "Гри престолів".

Раніше Знай.ua повідомляв, з'явилося перше фото зі зйомок нової "Гри Престолів".

Також Знай.ua писав, найбільший актор "Гри Престолів" одружився на мініатюрній дівчині.