На Шулявському шляхопроводі сталося потрійне ДТП, через що рух через нього був перекритий в обох напрямках для всіх видів транспорту. Про це повідомляють "Еспресо".

В Києві, у Солом'янському районі, поблизу станції метро "Шулявська" сталася ДТП, яка повністю заблокувала Шулявський шляхопровід. Зі слів свідків, автомобіль Opel Vectra Caravan, який рухався в напрямку Дорогожичів, з нез'ясованих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Smart Fortwo.

Від удару малолітражку відкинуло за огороджувальний бар'єр, одна залізобетонна плита в результаті зіткнення впала з Шулявського мосту, а сам Смарт мало не злетів з шляхопроводу, зависнувши в повітрі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


"У цей час Opel продовжив рух по зустрічній смузі. Від лобового зіткнення встиг врятуватися водій невстановленого авто. А ось водієві Citroеnën Grand C4 Picasso - це вже не вдалося зробити - від удару Opel відкинуло назад до Смарта, а Citroеnën змінив напрямок руху ліворуч, виїхав на зустрічну, де врізався в огороджувальний бар'єр з іншого боку дороги. У результаті одна із залізобетонних плит також впала, на щастя - не на машини і не на пішоходів, які там часто ходять. При цьому французьке авто також зависло частково в повітрі", - йдеться в повідомленні.

Одночасно біля розбитого вщент Опеля з підкапотного простору пішов дим, свідки одразу викликали рятувальників ДСНС, які оперативно прибули на місце аварії, знеструмили машину і ліквідували задимлення. В результаті ДТП постраждали дві людини з Опеля - їх госпіталізували медики швидкої медичної допомоги з травмами різного ступеня тяжкості. Двом постраждалим зі Смарта лікарі надали допомогу на місці. Водій Citroеnën їхав один, він не постраждав.

Через зіткнення Шулявський шляхопровід повністю заблокований як для проїзду автомобілів, так і для проїзду громадського транспорту. Перед шляхопроводом з обох сторін вже зібралася довга черга з тролейбусів.

Нагадаємо, п'яний водій вирішив долю двох підлітків: дівчинка померла на місці, хлопець у реанімації.

Як повідомляв Знай.uа, дитина випала під час руху під колеса автобуса.

Знай.uа писав, ріг тролейбуса в центрі міста пробив забиту маршрутку людьми.