У столичному парку Слави комунальники виявили надгробок із даними померлої людини. Виявилося, що посеред міста батько поховав свою дитину, якій був лише місяць. Про це передає ТСН.

Знахідку зробили випадково – у хащі, де була могила, забрели коммунальники, які й виявили поховання, якого ще торік там не було.

"Знайшли, коли згрібали листя. Десь 30 на 30 сантиметрів", - каже прибиральниця. Комунальники викликали поліцію. Фахівці підняли плиту, під нею знайшли металеву урну. На ній теж були вказані дати народження та смерті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Спершу знахідку до рук узяли сапери – перевірити, чи, бувало, це не бомба. Але всередині був прах. Згодом з’ясувалося, що малюк на ім'я Макар помер два роки тому. Йому було лише кілька тижнів. Журналісти відшукали матір, котра телефоном розповіла, що через тиждень після народження лікарі поставили її Макару діагноз: захворювання головного мозку. Родина складала гроші на лікування через благодійні фонди, але врятувати малюка не вдалося. Він помер, тіло спалили в крематорії, там прах зберігався кілька місяців.

"На Байковому його кремували. Він там знаходився і його треба було поховати", - розповіла жінка.

Рік тому батько померлого хлопчика забрав урну. Своїй колишній дружині він розповів, що не обов'язково ховати на цвинтарі.

"Він прочитав, що можна десь у парку. Він так думав, показував якусь виписку в газеті. Я ж намагалася зберегти життя дитині, яка була в лікарні", - пояснила матір померлого хлопчика.

Слідчі допитали жінку, а тепер шукають батька дитини і вирішують, як кваліфікувати цю подію. Після слідчих дій прах дитини дозволять поховати на цвинтарі.

Раніше ми передавали, що В Одеській області спіймали істоту, яку навіть з великою натяжкою не можна назвати матір'ю. Ця жінка вбила своє чотиримісячне немовля – вона просто задушила свою дитину. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполиции в Одеській області в п'ятницю, 2 листопада.

Нагадаємо, історія матері-вбивці, що сколихнула всю Україну, отримала неймовірний поворот.

Як повідомляв Знай.uа у популярному супермаркеті обвалилася стеля, магазин-вбивця поховав десятки людей.

Знай.uа писав, киянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне зізнання.