У середу, 31 жовтня, стало відомо, що канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає українську столицю 1 листопада. У зв'язку з приїздом політика у Києві перекриють ряд вулиць. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Отже, з 11:00 до 20:00 можливі обмеження руху на наступних автодорогах столиці:

просп. Миколи Бажана;
Набережне шосе;
Паркова дорога;
Володимирський узвіз;
Європейська площа;
вул. Михайла Грушевського;
вул. Шовковична;
вул. Інститутська;
вул. Хрещатик;
вул. Михайлівська;
вул. Володимирська;
вул. Велика Житомирська.

Раніше повідомлялося, що політичний вплив Німеччини, на території Європейського союзу, серйозно ослабне після відходу з поста канцлера Ангели Меркель. Такою думкою в одному з недавніх інтерв'ю для українських журналістів поділився німецький політичний експерт, старший науковий співробітник Інституту євроатлантичного співробітництва в Києві Андреас Умланд.

"На мій погляд, зараз буде знижуватися політична вага Меркель. Те ж стосується і її наступника на посту канцлера. Вже зрозуміло, що час її перебування на посаді обмежений, тому вона стає "кульгавою качкою". Очевидно, той, хто змінить Меркель, буде набагато молодше і менш досвідченим. Тому з відходом Меркель політична вага Німеччини в Євросоюзі зменшиться. Хоча зовнішня політика Берліна навряд чи зазнає серйозних змін. Незалежно від того, хто прийде на зміну Меркель", – розповів Андреас Умланд.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що глава Кремля Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель проводять двосторонню зустріч на полях саміту, який відбувся у Стамбулі.

Як повідомляв портал Знай.иа, канцлер Німеччини Ангела Меркель прилетить у Київ заради зустрічі з президентом України Петром Порошенком. З'явилася інформація, що лідери Німеччини і України обговорять мінські домовленості.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 27 жовтня, відбувся чотиристоронній саміт з Сирії в Стамбулі. На ньому були присутні канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Росії Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон і президент Туреччини Реджеп Ердоган.