Киянка Катерина Бабкіна, яка в озері на Осокорках втопила своїх дітей, розповіла подробиці жахливого вчинку. Жінка детально пояснила, як вона це зробила.

Про це пишуть столичні журналісти з посиланням на обізнане джерело в правоохоронних органах.

Катерина Бабкіна

"В п'ятницю, 26 жовтня, вона взяла дітей на прогулянку, під час якої до неї в голову і прийшла ідея вбити їх. Такі думки у неї вже виникали після розлучення з чоловіком, але саме в цей день вона на це зважилася", - розповіло джерело в поліції.

Зі слів джерела також стало відомо, що в той ранок Катерина Бабкіна дзвонила в дитсадок, де працювала і куди ходили її діти, і попередила, що вся сім'я захворіла. Підозрілим це ніхто не порахував.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Вона повела дітей у піцерії неподалік, там купила "Фанту". Потім запропонувала піти скупатися. Ну, як скупатися - це було щось на зразок гри. Вони всі разом підійшли до озера, жінка зайшла у воду першої, дітей тримала за руки, і вони пішли за нею. Коли стало досить глибоко, схопила їх за голови і тримала під водою, поки ті не перестали подавати ознаки життя. Вона повністю віддавала собі звіт, що робить і до яких наслідків це призведе", - розповіли в поліції.

Варто нагадати, що українці ще не відійшли від страшної трагедії в Києві, де мати втопила своїх дітей, і з Чернігівської області знову прийшли погані новини.

Так, 30 січня в одному з селищ знайшли мертвими мати з двома її малолітніми дітьми. З'явилася інформація, що жінка покінчила з життям шляхом повішення. Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 36-річна Катерина Бабкіна втопила в озері двох своїх малолітніх дітей. Моторошну історію який день продовжують обговорювати в мережі. При цьому настрої коментаторів змінилися і тепер багато хто навіть співчуває нещасній жінці. Хоча жахливий вчинок і не виправдовують.

Нагадаємо, поїла наркотиками і ревнувала чоловіка: стали відомі деталі життя жінки, яка втопила власних дітей.

Як повідомляв Знай.uа історія матері-вбивці, що потрясла всю Україну, отримала неймовірний поворот.

Знай.uа писав, розлючені українці вимагають лінчувати мати-психопатку.

Суд обирає запобіжний захід матері, яку підозрюють у вбивстві власних дітей

Дарницький суд Києва обирає запобіжний захід жінці, яка втопила в озері у Києві власних дітей – 6-річну доньку та 5-річного сина. Сама підозрювана слідчим розповіла, що їй примарився кінець світу. Після розлучення жінка була у депресивному стані. Після завершення суду у резонансній справі їй може загрожувати довічне ув’язнення.

Geplaatst door ТСН Live op Maandag 29 oktober 2018