В українській столиці під час спроби втечі банди квартирних злодіїв відбулися дуже сумні події. Шахраї збили двох копів і пошкодили десяток автомобілів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Києва.

Ще 13 жовтня поліція отримала повідомлення про пограбування квартири. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження (грабіж). А ось вже вночі 28 жовтня копам вдалося затримати чотирьох іноземців після спроби пограбувати чергову квартиру в Деснянському районі.

"Підозрювані намагалися виїхати з двору будинку, коли для їх затримання оперативники заблокували транспортний засіб. У відповідь на вимогу поліцейських вийти з автомобіля зловмисники заблокувалися у салоні машини і намагалися втекти, протаранивши при цьому припарковані автомобілі, в тому числі службове авто поліцейських. В цілому вони пошкодили десять машин. Крім того, рухаючись заднім ходом, вони скоїли наїзд на двох співробітників поліції, які отримали забої. Незважаючи на всі спроби втекти з місця події, їх затримали", - розповів начальник Головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також з'явилася інформація, що за місцем проживання у злодіїв вилучили кілька одиниць зброї, а також відмички та ключі.

"Серед вилученого – ювелірні вироби, столові прилади, годинники, телефони… В даний час доведено їх причетність до скоєння трьох квартирних крадіжок у Києві, Київській та Житомирській областях і одного квартирного пограбування у столиці", - зазначив Крищенко.

Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Варто нагадати, що в Чернівцях стався вельми дикий випадок. За зауваження на вулиці чоловіка жорстоко побили. У даний момент потерпілий знаходиться в лікарні у важкому стані. За інформацією місцевих журналістів, стало відомо, що між двома чоловіками стався серйозний скандал після того, як один видав іншому зауваження про паркування авто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області в місті Павлограді невідомі напали на місцевого активіста "Національних дружин" Юрія Малімонова. З'явилася інформація, що в результаті жорсткого побиття активіст отримав важкі травми.

Нагадаємо, скандал з "побиттям" голови сільради на Київщині: про що говорять учасники і свідки.

Як повідомляв Знай.uа киянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне зізнання.

Знай.uа писав, популярного репера жорстко побили в Москві.