В одному зі столичних ресторанів офіціант запустив в обличчя відвідувачці тортом. Відео опублікував на своїй сторінці в Instagram опублікував хореограф-постановник Річард Горн.


Поки невідомо, з чого почався конфлікт, але очевидці запевняють: жінка поводилася зухвало, за що і поплатилася:

"Виносили всім мозок і всіляко привертали до своїх "великосвітських персон" увагу", - написав хореограф.


На відео видно, як дві жінки кричать на двох офіціантів, один з них не витримав і запустила тортом в обличчя відвідувачці.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Другий не забарився: перекинув зі столу решту на її подругу, після цього співробітники закладу пішли геть, а обурені жінки вимагали покликати адміністратора.

Користувачі натякають: це може бути постановочне відео, але більшість все одно на боці офіціантів.

"Таких треба на місце ставити", "Курник", "Респект пацанам, поважаю", " Якщо нормальне керівництво і клієнтки це заслужили, то так їм і треба. Є такі особи які на халяву хочуть привести себе в порядок, поїсти, поспати і ні за що не платити", "Якщо чесно, гидко і те, і інше", - пишуть у коментарях.


Дивіться: Офіціант запустив відвідувачці тортом в обличчя


Нагадаємо, в харківському супермаркеті виставили відрубану голову.
Як повідомляв Знай.ua, росіяни влаштували дике побоїще за знижки у супермаркеті.
Також Знай.ua писав, у популярному супермаркеті обвалилася стеля.