У Києві 36-річна Катерина Бабкіна втопила в озері двох своїх малолітніх дітей. Моторошну історію який день продовжують обговорювати в мережі.

При цьому настрої коментаторів змінилися і тепер багато хто навіть співчуває нещасній жінці. Хоча жахливий вчинок і не виправдовують.

Коментатори відзначають, що у жінки явно тяжкий психічний розлад. Багато з них шоковані і висловлюють своє обурення тим, що близькі люди не звернули увагу на стан жінки.

Саме близькі родичі і чоловік жінки, які були байдужі до її станом і могли запобігти цю трагедію. Користувачі впевнені, що жінка важко хвора і їй необхідно лікування.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"У жінки сильний психічний розлад, її необхідно серйозно лікувати. Дітей дуже шкода, непоправне горе. Невже ніхто не помітив, що з нею щось не те?", "Не судіть, та не судимі будете, ніхто не може зрозуміти, та й я не розумію, я знаю, що не тільки вона винна…. шкода діток не повернути", "У неї типові ознаки шизофренії. Людина хвора.

Треба було бити тривогу, коли почалася затяжна депресія. При біполярному розладі, у період збудження людина може бути небезпечний собі і оточуючим", — пишуть в мережі.

Правоохоронці зазначають, що 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їх спільних дітей (дівчинку, 2012 р. н., і хлопчика, 2013 р. н.) і зникла.

"Все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей та їхньої матері. Двері в квартиру виявилася відкритою, а вдома нікого не виявилося", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, українці повстали проти виховательки, яка вбила найрідніших. Винуватиця у своїх свідченнях постійно плутається, поки не може адекватно пояснити свого вчинку.

Як повідомляв "Знай. ua", потопила дітей, а сама не змогла: мати-вбивця шокувала заявою.

"Знай. ua" писав, що киевлянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне визнання.