У понеділок, 29 жовтня, на вулиці Щусєва, 13, у Києві сталася страшна дорожно-транспортна пригода. Тролейбус №16 зіткнувся з автомобілем Skoda (АА3572НД). Про це повідомляється в прес-службі "Київпастрансу".

Так, тролейбус рухався в напрямку Майдану Незалежності, аварія сталася відразу за зупинкою вулиці Грекова.

Варто уточнити, що інцидент стався вдень, з цього часу було заблоковано рух тролейбусів маршруту. Повністю рух відновився тільки після обіду. До цього тролейбуси курсували по вулиці Дорогожицькій.

Як з'ясувалося, причиною ДТП стали дії водія автомобіля Skoda, який відкрив двері, коли поруч проїжджав тролейбус. На місці удару сиділа жінка, однак вона встигла вчасно відскочити вбік.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Троєщині на вулиці Бальзака група з чотирьох грузинів планувала пограбувати квартиру, але вони не знали, що господар був удома. Грабіжники зустріли опір, господар викликав правоохоронців.

За інформацією київських журналістів стає зрозуміло, що злодії-невдахи здійснили спробу втекти з місця інциденту, але їх штурман не впорався з керуванням і протаранив відразу п'ять автомобілів. І тільки після цього банда зупинилася. Всіх підозрюваних затримали. Згідно з попередніми даними, зловмисники є громадянами Грузії. На місці працювали слідчі та патрульні поліцейські.

Нагадаємо, що у Києві пізно увечері 28 жовтня в тролейбусі сталася сварка і бійка між двома чоловіками. У результаті конфлікту один із них постраждав від удару ножем.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області пожежники ліквідували загоряння громадського транспортного засобу. Після прибуття пожежників та правоохоронців, було встановлено, що під час руху загорівся рейсовий автобус «ЕТАЛОН».

Також портал Знай.uа писав, що у Харківській області на трасі Чугуїв – Великий Бурлук сталася страшна ДТП. В результаті загинув чоловік, ще дві людини постраждало