У неділю, 28 жовтня, у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Львів" (Львів), можливо зміниться робота трьох станцій метро.

Про це сказано на сторінці "Київського метрополітену" в Facebook.

"Так, після закінчення футболу, з метою забезпечення належної перевезення вболівальників, можливі обмеження (не закриття) на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - сказано в повідомленні.

Крім того, в цей день, 28 жовтня в історичному центрі Києва горіла будівля: на місці події працює пожежна бригада. У неділю, 28 жовтня, в Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежа виникла на столичному Подолі в районі Контрактової площі. Загорілася прибудова за адресою Контрактова площа, 7. В небо виривається стовп чорного диму. Судячи по фотознімках пожежа досить сильна.

До приїзду пожежників мешканці сусідніх будинків намагалися гасити вогонь водою і з вогнегасників. Як стало відомо, горіли сміттєві пластикові контейнери. Станом на 13:10 на місце події приїхала пожежна машина.

За словами очевидців, горить ресторан або занедбана будівля за ним.

Нагадаємо, страшне полум'я в центрі Києва атакувала посольство. У Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Як повідомляв "Знай. ua", неадекват на Хрещатику сильно покусав перехожих, ловили всій столицею. , Щоб втихомирити буйного хулігана, на місце події приїхали відразу три екіпажі поліції.

"Знай. ua" писав, французька "людина-павук" напрыгал собі на місяці в'язниці. Ален Робер підкорив чергову вершину і за це був покараний.