В українській столиці на Троєщині на вулиці Бальзака група з чотирьох грузинів планувала пограбувати квартиру, але вони не знали, що господар був удома. Грабіжники зустріли опір, господар викликав правоохоронців.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією київських журналістів стає зрозуміло, що злодії-невдахи здійснили спробу втекти з місця інциденту, але їх штурман не впорався з керуванням і протаранив відразу п'ять автомобілів. І тільки після цього банда зупинилася.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всіх підозрюваних затримали. За попередніми даними, зловмисники є громадянами Грузії. На місці працювали слідчі та патрульні поліцейські.

Варто нагадати, що репера Олексія Долматова, більше відомого як Гуф, побили в одному з нічних клубів Москви. Музикант вже подав заяву в правоохоронні органи. Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Відразу ж після нападу Долматов відправився в поліцію у супроводі своєї дівчини, співачки Кеті Топурії.

"У Москві вночі побили Гуфа, репер вже написав заяву в поліцію з проханням покарати кривдників. Щоб морально підтримати Олексія Долматова у відділ з ним приходила і Кеті Топурія. Гуф, вночі треба спати", - написали на каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гостей і жителів української столиці шокував дикий інцидент. Біля станції метро "Хрещатик" чоловік у нетверезому стані влаштував дикий махач і покусав своїх товаришів. Так, в результаті "кривавого" інциденту жінка і ще один чоловік опинилися в лікарні. Дика ситуація сталася приблизно опівночі в ніч на 27 жовтня.

Очевидці інциденту заявили, що неадекватний чоловік на ім'я Віталій влаштував бійку з друзями, з якими разом пиячили. Під час бійки бешкетник вкусив дівчину за палець, а свого товариша за обличчя. Щоб втихомирити буйного хулігана, на місце події приїхали відразу три екіпажі патрульної поліції.

Нагадаємо, у лікарні з тяжкою травмою: в Одесі побили відомого українського вчителя.

Як повідомляв Знай.uа найдовірливіші грабіжники в світі влаштували "крадіжку століття": мережа б'ється в конвульсіях від сміху.

Знай.uа писав, український депутат пограбував банк.