Правоохоронні органи Києва розшукують 12-річного Андрія Волчкова. Відомо, що дитина 26 жовтня близько 12:00 вийшла з дому і не повернулася.

Про це повідомляється на сторінці розшуку дітей ГУНП в Facebook.

Відомо, що хлопчикові на вигляд близько 12 років, він на зріст 146 см і має середню статуру. Також у дитини проблеми з психічним здоров'ям.

Коли він вийшов з дому, то був одягнений у темно-синю куртку з літерами на спині, сіру шапку, темні джинси, сині кросівки з блакитними вставками. Також при собі Андрій мав посвідчення дитини з багатодітної сім'ї.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При наявності інформації про місцезнаходження дитини, звертайтеся за номером 102 або на лінію " Служби Розшуку Дітей — 116 000. Якщо ви розшукуєте когось із своїх знайомих, родичів або друзів, які зникли при невідомих обставини, телефонуйте за номером 102.

Раніше стало відомо, що щорічно в одній тільки Росії пропадають без вести 120 тис. чоловік, з яких 45 тис. — це діти. З них до 90% вдається знайти майже відразу. Ця цифра могла бути набагато більше, якби для пошуку використовувалися сучасні технології.

Командир загону "Ліза Алерт" Григорій Сергєєв розповів одному з російських ЗМІ як за допомогою технологій можна швидко і ефективно знаходити зниклих людей.

Сергєєв, який проводить тренінги для батьків, розповів, чому потрібно навчити дитину, щоб він не пропав без вісті.

Нагадаємо, скільки дітей пропадають без вести: озвучені жахливі цифри від яких у будь-якого батька мороз по шкірі.

Як повідомляв "Знай. ua", як відома секта штовхнула Рослякова на страшний злочин. Саме це могло спровокувати психічні розлади і штовхнути на фатальний вчинок.

"Знай. ua" писав, що озброєна банда викрала чоловіка серед білого дня. Автомобіль поїхав у бік виїзду зі столиці.