У неділю, 28 жовтня, в Києві невідомий повідомив про замінування ТРЦ "Україна". З будівлі за адресою площа Перемоги, 3, евакуювали персонал і відвідувачів.

Близько 13:00 анонім зателефонував у поліцію і повідомив про вибухівку в ТРЦ "Україна". Про це Інформатор передає з місця події.

На місце прибули патрульні поліцейські, співробітники ДСНС і вибухотехніки. Фахівці обстежують територію торгово-розважального центру.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через годину стало відомо, що ТРЦ працює в звичайному режимі. Фахівці провели перевірку і не виявили вибухонебезпечні предмети.

В ТРЦ "Україна" вже не раз шукають вибухівку. 22 червня невідомий повідомив про замінування будівлі.

Раніше ми повідомляли, що літак лоукостера Wizz Air, що здійснював переліт з Грузії в Польщі, екстрено сів у Румунії через повідомлення про бомбу на борту, залишену таємничою грузинкою. Про це в четвер, 25 жовтня, повідомляє видання Daily Mail.

Літак рейсу Кутаїсі-Варшава, здійснив аварійну посадку в Бухаресті після того, як в грузинський аеропорт зателефонувала жінка і попередила про загрозу теракту, давши детальний опис бомби.

Відомо, що літак приземлився у Отопені у четвер, 25 жовтня, о 16:20 і був припаркований в ізольованій частині аеродрому. З повітряного судна евакуювали 173 пасажирів у 16:25.

Також ми писали, що у метрополітені Харкова місцеві жителі знайшли кинутий рюкзак і розповіли про знахідку правоохоронців. Таку інформацію повідомляють у прес-службі Наиональной поліції в Харківській області.

Співробітники правоохоронних органів провели перевірку рюкзака, залишеного в переході, біля входу на станцію. Всередині були знайдені дитячі речі. Ніяких вибухонебезпечних предметів знайдено не було.

Також повідомлялося, що в суботу, 20 жовтня в поліцію міста Львова надійшло повідомлення про те, що Головний залізничний вокзал Львова заміновано. Дзвінок надійшов від аноніма.

Нагадаємо, лайнер WizzAir екстрено приземлився через загрозу теракту.

Як повідомляв "Знай.uа" біля київського ТЦ стояла замінована машина.

Також Знай.uа" писав, що на львівському вокзалі сталося страшне.