В історичному центрі Києва горіла будівля: на місці події працює пожежна бригада. У неділю, 28 жовтня, в Києві загорілася будівля біля посольства Нідерландів.

Пожежа виникла на столичному Подолі в районі Контрактової площі. Загорілася прибудова за адресою Контрактова площа, 7.

В небо виривається стовп чорного диму. Судячи по фотознімках пожежа досить сильна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

До приїзду пожежників мешканці сусідніх будинків намагалися гасити вогонь водою і з вогнегасників. Як стало відомо, горіли сміттєві пластикові контейнери. Станом на 13:10 на місце події приїхала пожежна машина.

За словами очевидців, горить ресторан або занедбана будівля за ним.

Нагадаємо, в суботу, 27 жовтня, близько 7 ранку в Києві сталася масштабна пожежа на одній із станцій технічного обслуговування.

Про це повідомляє Головне управління ДСЧС України в місті Київ.

Рятувальники, які прибули на місце пожежі, визначили, що він виник на території СТО в чотирьох одноповерхових металевих гаражних боксах на площі 500 кв. м. Пожежу вдалося ліквідувати протягом півгодини.

"У результаті пожежі згоріло 3 автомобіля, а також пошкоджено 4 автомобілі. Згоріло і пошкоджено обладнання станції технічного обслуговування та інструменти", - йдеться в повідомленні.

Сильно постраждали в результаті пожежі 7 автомобілів. На даний момент встановлюються причини пожежі та розмір завданих збитків.

Раніше повідомлялося, що в російському Ахтубинську палає величезний ринок. На місці працюють кілька пожежних машин. Площа пожежі досягла більше 2 тисяч квадратних метрів.

Також ми писали, що у Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів. Про це пише "Радіо Свобода".

Нагадаємо, у Росії розгорівся величезний ринок.

Як повідомляв "Знай.uа", США одностатеве весілля закінчилося спаленням наречених.

"Знай.uа" писав, що в Криму відбулося чергове ЧП, діти в небезпеці.