У суботу, 27 жовтня, близько 7 ранку, в Києві відбулась масштабна пожежа на одній з станцій технічного обслуговування.

Про це повідомляє Головне управління ДСЧС України в місті Київ.

Рятівники, які прибули на місце пожежі, визначили, що вона виникла на території СТО в чотирьох одноповерхових металевих гаражних боксах на площі 500 кв. м. Пожежу вдалося ліквідувати протягом півгодини.

"В результаті пожежі згоріло 3 автомобіля, а також пошкоджено 4 автомобілі. Згоріло і пошкоджено обладнання станції технічного обслуговування та інструменти", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Сильно постраждали в результаті пожежі 7 автомобілів. На даний момент встановлюються причини пожежі та розмір завданих збитків.

Раніше повідомлялося, що в російському Ахтубинське палає величезний ринок. На місці працюють кілька пожежних розрахунків. Площа пожежі досягла більше 2 тисяч квадратних метрів.

Пожежа у Києві

23 жовтня в Астраханській області спалахнула масштабна пожежа. Інцидент стався на ринку "Джулія" в місті Ахтубінську. Пожежу гасять кілька пожежних розрахунків. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Місцеві жителі називають ринок "Хитрий", оскільки саме такою була його стара назва. Спочатку російські видання інформували про те, що площа пожежі складає тисячу квадратних метрів.

Пізніше з'явилася інформація, що площа пожежі на ринку "Джулія» в Ахтубінську зросла до 2,5 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, у Росії розгорівся величезний ринок, вогонь охопив кілька кілометрів, пожежники не справляються. Площа пожежі на ринку "Джулія" в Ахтубинське весь час зростає.

Як повідомляв "Знай. ua", у США одностатева весілля закінчилося спаленням наречених. Дівчата підпалили свої весільні сукні під час церемонії.

"Знай. ua" писав, що в Криму сталося чергова НП, діти в небезпеці. Одна з учительок спеціально закрила пожежний вихід.