Поблизу Києва один із депутатів партії Олега Ляшка влаштував п'яний дебош. Під час інциденту постраждав голова сільради, якого побив депутат.

«Увечері, 23 жовтня, депутат Верховної Ради від" Радикальної партії Олега Ляшка "Сергій Скуратівський разом з екс-головою Житомирської ОДА, головою Житомирської обласної організації від тієї ж політичної партії Юрієм Забела в стані сильного алкогольного сп'яніння спалили автомобіль, та сильно побили Олександра Сорочана - главу Плахтінянского сільради Макарівського району», - повідомляють журналісти.

Крім того, кореспонденти уточнили, що стало причиною таких інцидентів.

«Олександр Сорочан проїжджав повз і помітив, як з автомата Скуратівський розстрілює власний автомобіль, який вже почав горіти. Він запропонував допомогу, натомість отримав від депутатів «на горіхи», - йдеться у тексті повідомлення.

Також, пізніше стало відомо, що народний депутат до інциденту намагався полювати на фазанів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше російський депутат заговорив про долю Путіна.

Депутат Курганської обласної думи Василь Кісліцин, який недавно пішов у відставку відзначився доволі неоднозначною заявою.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, опальний вже екс-депутат звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням скласти свої повноваження у зв'язку з його віком. Зокрема, Кісліцин відзначив, що не хоче бачити того, як Путіна будуть виносити вперед ногами з Кремля.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що одіозний депутат заступився за руйнівника пам'ятників Майдану: мережі лютують.

Не всі виступили проти знищення "ікон Євромайдану", є і такі, хто виступив за вандалізм. Причому прихильником знищення графіті став депутат.

У Facebook депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв написав, що активісти, які висловилися проти знищення графіті, схожі на фашистів. І згадав про приватну власність.

Також "Знай.uа" писав, про те, що п'яний депутат попався львівським копам.