Адміністрація Київського метрополітену зачинила кінцеву станцію Сирецько-Печерської лінії "Червоний Хутір". Сталося це вранці 25 жовтня.

Цю інформацію повідомляє власний кореспондент "Вечірки".

"Організовано рух поїздів від станції "Сирець" до станції "Бориспільська", - звучить оголошення в вагонах підземки.

Коли станція "Червоний Хутір" відкриється, повідомлять згодом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що на в'їзді до Києва утворився 5-кілометровий затор через перевернуту фуру. Дорожники досі не прибрали вантажівку з Московської кільцевої дороги. На бік фура лягла ще вчора після обіду. Вона перекрила половину автомагістралі.

Сьогодні вранці на дорозі знову чималий затор - до 5 кілометрів на в'їзді до Києва. Водії, які проїжджали повз фури, дивуються, що ніяка техніка її поки нікуди і не відтягує. Скільки триватиме операція з прибирання фури з дороги, невідомо.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", подорожчання вартості проїзду до столичному метрополітені, яке відбулося 14 липня цього року, викликало відразу масу обурень городян і пропозицій щодо поліпшення умов перевезення пасажирів.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у мережі з'явилося відео, на якому показані перші хвилини після аварії з ескалатором у центрі Риму. Фанати російського клубу ЦСКА лежать на платфоми, на підлозі видно сліди крові. На відео видно паніку, розгубленість і плутанину.