На в'їзді до Києва утворився 5-кілометровий затор через перевернуту фуру.

Дорожники досі не прибрали вантажівку зі столичної кільцевої дороги. На бік фура лягла ще вчора пообіді. Вона перекрила половину автомагістралі.

затор
затор

Спочатку вантажівку намагалися стягнути з дороги тягачем. Але той не впорався. Допоки шукали потужнішу техніку, фуру розвантажили. Лишень сьогодні під ранок її вдалося поставити на колеса. Однак відтягнути з дороги знову забракло техніки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сьогодні вранці на дорозі знову чималий затор - до 5 кілометрів на в'їзді до Києва. Водії, що проїжджали повз фуру, дивуються, що жодна техніка її поки нікуди й не відтягує. Скільки ж триватиме операція з прибирання фури з дороги, невідомо.

Раніше ми писали, що 13 жовтня вранці на півночі Греції в автомобільній аварії загинуло 11 осіб. Про це повідомляє місцева поліція.

затори в Києві
затори в Києві

Правоохоронні органи за попередньою інформацією вважають, що загиблі були мігрантами, які прибули з Туреччини.

Аварія сталася вранці біля міста Кавала. Фургон, в кузові якого знаходилися люди, зіткнувся з вантажівкою і запалав. Врятуватися вдалося лише водієві вантажівки. Він отримав травми і йому надали медичну допомогу.

Водій і пасажири фургона опинилися у вогняній пастці і загинули. Поліція припускає, що загиблі були нелегальними мігрантами.

20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталася страшна дорожньо-транспортна пригода. На трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Львівщини Мар'яна Шпитака, в результаті аварії один з правоохоронців загинув на місці, другого без свідомості госпіталізували у важкому стані в найближчу лікарню.

"Від удару у фурі пошкодило бак, звідки витекло 500 літрів солярки. Викликали пожежну щоб залити піною", - повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на сторінці в Facebook. Аварія сталася близько 15:50.

Нагадаємо, копи потрапили у страшну аварію на Львівщині, є жертви.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", пекельна ДТП згубила 11 людей.

Також раніше портал "Знай.ua" передавав, що кривава ДТП під Києвом спровокувала кілометрові затори.