У вівторок, 23 жовтня, Києві розігнали табір ромів, який вже тривалий час знаходився біля залізничного вокзалу

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст С14 Сергій Бондар. Він виклав в мережу відео того, як виглядала площа після того, як звідти "вигнали" ромів.

Коли ромів прогнали з площі, комунальники почали очищення місцевості.

Поприбирали сміття зі всіх лавок, біля яких жили роми. Були вимиті підземні переходи: активісти стверджують, що їх роми використовували в якості туалетів.

Як повідомляє Бондар, зачистку вдалося провести за допомогою публікацій в Facebook.

Раніше повідомлялося, що під час акції націоналістичних рухів під стінами МВС зловмисник облив невідомою білою речовиною журналістку телеканалу NewsOne.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зараз вже відомо, що відразу ж після нападу правоохоронці, які підтримували порядок, затримали зловмисника.

"На акції під стінами МВС, яка відбулася сьогодні, 10 жовтня, один з чоловіків облив кефіром журналістку телеканалу. Правоохоронці, які стежили за порядком, відразу затримали правопорушника", - йдеться в повідомленні.

Крім того відомо, що під час затримання злочинця його товариші намагалися перешкодити правоохоронцям здійснювати свою роботу і влаштували бійку. Один з них звернувся за медичною допомогою з пораненням руки.

"Чоловіка, який облив журналістку, і трьох активних учасників бійки доставили в управління поліції для встановлення їх анкетних даних. Після проведення першочергової перевірки буде дана правова оцінка їхнім діям", - підкреслюють у поліції.

Нагадаємо, українська армія показала чим здивує відморозків Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", відомого активіста С14 намагалися підірвати, є постраждалі.

Також "Знай.ua" писав, що відома активістка насмерть збила людину.