Днями у Києві стався огидний інцидент, про який повідомив випадковий перехожий.

Відповідне повідомлення та фото опублікував Telegram-канал "ХК".

За словами киянина, був приємний осінній день, але побачене просто посеред дороги одразу зіпсувало гарний настрій.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"На Калнишевського дорога всіяна пакетами з яких випадають кістки і кишки. Так-так, друзі, це саме риб'ячі кишки! А кого потрібно вбити, кому заплатити, щоб цих ідіотських ярмарків не було? Ціни не нижче магазинних, якість сумнівне, перекривати дорогу на день - це взагалі понад ідіотизму. Сил вже немає. Виталя, хальо, ти куди дивишся?", написав під фото користувач.

Нагадаємо, захотіли випити пива після роботи, чи у вихідний, розслабитися? Тоді вам точно треба куди завгодно, але не в київський "Ашан".

супермаркет
супермаркет

Тут продають абсолютно всі закуски, хоча свіжість – сумнівна. Приміром, популярний серед любителів солоного сир-косичка може бути із пліснявою. І, до речі, ніяка вона не "благородна". Схожі знімки нещодавно оприлюднили на каналі "ХК" у Telegram:

"Соня хотіла розслабитися в неділю і випити пивка, але косичка з цвіллю зіпсувала деньок", - йдеться в коментарі до фото.


Як писав раніше Знай.ua, у мережі магазинів з продажу сендвічів Pret a Manger підтвердили смерть другого покупця. Вона відбулася внаслідок алергічної реакції на інгредієнт у сендвічі.

Сендвіч
Сендвіч

Наголошується, що у складі рослинного йогурту був виявлений молочний білок.

Про це повідомляє The Independent.

Компанія Pret вже перебуває під слідством у зв'язку зі смертю 15-річної Наташі Еднан-Лаперуз, яка страждала від алергії на кунжут. У липні 2016 дівчина померла в літаку, після того, як з'їла багет з артишоками, оливками і тапенадом, який купила в аеропорту Хітроу.

супермаркет
супермаркет

Другий клієнт Pret помер у грудні 2017 року після того, як з'їв куплений в супермаркеті "супер-веганський сендвіч”, який, згідно з етикеткою, не містив молочних продуктів. У покупця була алергія на молоко.

Представники компанії Pret повідомили, що їм продали рослинний йогурт, у складі якого пізніше був виявлений молочний білок. При цьому постачальником йогурту виявився веганські бренд CoYo.


Також Знай.ua писав про те, що у Німеччині чоловіка, який отруїв продукти в супермаркетах, засудили до 12 з половиною років в'язниці. Про це повідомляє BBC.