У вівторок, 23 жовтня, у центрі Києва сталась масштабна аварія яка заблокувала дороги. Вщент розбито понад десяток автомобілів, "швидкі" забирають постраждалих.

Інцидент стався на бульварі Лесі Українки. За попередньою версією, спровокував ДТП автокран.

У мережі очевидці діляться фото та відео з місця автотрощі.

Наразі рух транспорту перекрито, поліція радить планувати свої маршрути заздалегідь та обїжджати проблемну ділянку та прилеглі вулиці.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Затори спростягнулись від Бессарабської площі до станції метро "Печерська".

Також повідомляється про кількох постраждалих. Точна кількість і ступінь тяжкості травм потерпілих уточнюється, проте на асфальті видно сліди крові.

"У Києві сталася чергова ДТП прямо в центрі, на вулиці Мечникова, близько бізнес-центру" Парус ". Поки невідомо, хто винуватець і скільки людей постраждало, але на місце вже приїхало три "швидких", - повідомила на своїй сторінці в Facebook очевидиця Наталія Міняйло. За попередніми даними, винуватцем ДТП став вантажний автомобіль з неробочими гальмами.

За останніми даними, постраждало 17 автомобілів та "швидкі" забрали щонайменше трьох людей.

Нагадаємо, 20 жовтня у страшній ДТП під Києвом загинула відома акторка, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина Поплавська.

Як повідомляв портал Знай.ua, фура на швидкості протаранила автобус зі школярами на Черкащині. Двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що на офіційному ресурсі "Дизель шоу" нещодавно оприлюднили дані щодо стану здоров'я акторів, котрі потрапили в моторошну аварію на житомирській трасі.

Дивіться: Моторошна автотроща у центрі столиці, 23 жовтня

Масштабное ДТП на бульваре Леси Украинки

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 22 oktober 2018