У вівторок, 23 жовтня, у центрі Києва сталась масштабна ДТП. На бульварі Лесі Українки зіткнулось одночасно більше десятка автомобілів. Наразі на вулиці транспорт загруз у заторах, а правоохоронці намагаються вирішити ситуацію.

Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, зіткнулися близько 11 автівок. За інформацією джерела, інцидент стався близько 9.00 ранку, саме у голину пік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

ДТП стало причиною величезної пробки протяжністю майже на весь бульвар Лесі Українки в бік Бессарабської площі від Печерського мосту. Водіям рекомендують спланувати свої маршрути на день з об'їздом, щоб нікуди не спізнитися.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в Києві скасували ранкові рейси електричок. У вівторок, 23 жовтня, відбулися деякі зміни в рухах київських міських електричок. Ранкові рейси скасували через технічні причини.

Дивіться: Гігантські затори скували центр столиці, 23 жовтня

Масштабное ДТП на бульваре Леси Украинки

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 22 oktober 2018

Роковини кривавої ДТП у Харкові

Понад рік тривають судові тяганини у справі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова - головних обвинувачених у кривавій аварії на вулиці Сумськійу Харкові.

У МВС, як і в поліції після події пообіцяли не спускати справу на гальмах і довести його до реального терміну Зайцевої.

Наразі справа також перебуває на кнтролі в Адміністрації президента.

Нагадаємо, кривава аварія на київській трасі потрапила на відеореєстратор. Кадри шокують.

Як повідомляв портал Знай.ua, фатальної аварії з акторами гумористичного "Дизель шоу", унаслідок якої загинула акторка Марина Поплавська, могло і не бути.

Також Знай.ua писав про те, що 20 жовтня у страшному ДТП померла відома актриса, одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу", Марина (Маріанна) Поплавська.