Сьогодні, 22 жовтня у Києві о 12:00 поліція затримала громадянина Росії, уродженця республіки Інгушетія Салмана Сайнароєва.

Про це повідомляє Zaborona.com.

Адвокаткою затриманого стала Злата Симоненко, яка збиралася разом зі своїм підзахисним піти до слідчих у Шевченківське районне управління МВС. Вони хотіли відібрати його документи, телефон, комп'ютер та гроші, які правоохоронці вилучили під час обшуку та затримання, яке відбулося 10 жовтня.

Сайнароев

Затримали Сайнароєва тоді, коли він виходив з дому. Це відбулось в Солом'янському районі Києва. Затримання підозрюваного відбувалося за участі поліції, які посадили Салмана в мікроавтобус та відвезли у відділок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Під час першого затримання Сайнароєву повідомили, що він проходить по кримінальній справі як свідок. Адвокатка підозрюваного зазначила, що поліцейські заявляють, нібито вони відправили Сайнароєву лист про підозру поштою. Проте Симоненко розповідає, що лист не дійшов.

Підозрюваного Салмана Сайнароева звинувачують у розбої та умисному вбивстві. За даними журналістів він брав активну участь у пограбуванні магазину ювелірних прикрас 12 серпня у Києві.

Також відомо, що Сайнароев брав воював на Донбасі у складі добровольчого батальйону імені Шейха Мансура. У цьому батальйоні воював Тимур Тумгоєв, який 12 вересня 2018 року був екстрадований до Росії за запитом російських спецслужб. За інформацією видання, Сайнароев дружив з Тумгоєвим і публічно підтримував його. Сайнароев входить до складу переговорної групи, яка бере участь в розслідуванні екстрадиції Тумгоєва.

Нагадаємо, раніше "затриманий" у Франції король тітушок Саркісян сплив під боком у Путіна. Армен Саркісян, підозрюваний в скоєнні злочинів під час Революції гідності, заявив, що знаходиться в Росії і не був затриманий у Франції

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що СБУ затримала скандального Рубана з арсеналом зброї.

Також "Знай.uа" писав, про те, що СБУ затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол.