Сьогодні, 20 жовтня у Києві на Рейтерській відбувся громадський Фестиваль однієї вулиці.

Про це повідомляє Інформатор.

Підприємці - орендарі, які працюють на Рейтерській - вийшли зі своїми товарами на вулицю. Частину зароблених коштів обіцяють віддати на облаштування скверу імені Георгія Нарбута.

Фестиваль організували як зразок подібних вечірок у Барселоні та Бразилії. Організувала фестиваль громадська організація «Золоті ворота».

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На вечірці «Район№1: Block Party» були представлені кілька фудкортів, виставки одягу, прикраси ручної роботи та барні зони. На кількох локаціях фестивалю можна було насолодитися музикою в стилі техно. Через свята навіть перекрили вулицю, що змінило руху транспорту.

Такий фестиваль проходить у Києві вдруге. Проте хоч і відчувається різниця зі схожими вечірками у Європі, але захід не втрачає своєї особливої атмосфери і встиг припасти багтьом до душі.

Така неформальна зустріч та невимушена атмосфера допомагає зацікавити молодих людей та значно розширити коло свого спілкування.

Рейтерська, де відбувалося дійство, до звичних туристичних маршрутів не входить, тому тут зазвичай тихо і малолюдно. Проте на цьогорічному фестивалі сюди зійшлося декілька тисяч людей

Нагадаємо, раніше організатори щорічного шведського музичного фестивалю Bråvalla оголосили про те, що не будуть його проводити в наступному році.

Причиною скасування фестивалю стали численні випадки сексуальних домагань, зафіксовані на заході в цьому році.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що перший у Японії фестиваль VR-порно, що мав пройти у Токіо, був достроково завершений через надмірну кількість бажаючих відвідати його.

Один з японських журналістів написав, що коли прийшов на фестиваль за годину до його початку, то не зміг туди потрапити, бо всі вулиці були переповнені людьми. Їх зібралося стільки, що поліції не вдавалося тримати їх під контролем. Поки чоловік чекав своїх друзів, то подумав, що фестиваль порно цілком може перерости в бунт або щось подібне.

Також "Знай.uа" писав, про те, як маленьке італійське село Пьобікко прославилося тим, що тут кожного року у вересні проходить фестиваль потвор.