На засіданні бюджетної комісії депутат Київради Роман Ярошенко запропонував відремонтувати провулок Ушинського, оскільки "Київавтодор" ще рік тому зняв з цієї вулиці асфальтне покриття, а відремонтував зовсім іншу.

За словами Ярошенка, вулиця Ушинського вже рік експлуатується без верхнього шару асфальту, а грошей на усунення помилки в бюджет Києва так і не було закладено.

Профільна комісія Київради виділила один мільйон гривень на усунення помилки, пише Киев Власть.

Раніше повідомлялось, що у понеділок, 8 жовтня, кияни почали поширювати відео, на якому видно, що посеред дороги на проспекті Соборності стоять 4 біотуалети. Багато хто задавався питанням, хто ж поставив ці кабінки і навіщо вони потрібні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Виявилося, що біотуалети - це зовсім не дивна турбота про водіїв. Їх встановили з цілком зрозумілої причини, для учасників марафону Wizz Air Kyiv City Marathon. А оскільки дорога для марафону була перекрита, поруч з кабінками не ставили ніяких попереджувальних знаків.

Відразу після марафону трасу відкрили, але біотуалети не встигли прибрати. Кабінки стояли на реверсивній смузі, тому причинами аварій стати просто не могли. Інформатор повідомляє, що вже до обіду 8 жовтня біотуалети прибрали.

Раніше ми писали, що київське метро оголосило ремонт, який триватиме два роки. У зв'язку з цим на станції метро "Арсенальна", починаючи з 9 жовтня поточного року по січень 2020-го буде проводитися капітальний ремонт ескалаторів.

Як відзначають співробітники метрополетену, ескалатори - це обладнання, яке вимагає регулярного ремонту, так як йому вже досить багато років. Так як ремонтувати будуть по черзі кожен ескалатор, і ремонтні роботи є масштабними, то реставрація займе так багато часу.

В той же час чиновниця наголосила, що на відміну від станції "Політехнічний інститут", на "Арсенальній" під час робіт не будуть обмежувати роботу станції на вхід або вихід.

Нагадаємо, траси Луганщини перетворилися на непролазні хащі.

Як раніше передавав портал Знай.ua, у Києві посеред дороги вивалили біотуалети.

Також портал Знай.ua передавав, що київське метро анонсувало дворічний ремонт.