У понеділок, 15 жовтня, стало відомо, що в Деснянському районі Києва люди зі зброєю викрали чоловіка і відвезли в невідомому напрямку. Про це повідомляє Інформатор видання, посилаючись на джерела.

Варто уточнити, що інцидент стався посеред білого дня - близько 15:45. Зараз співробітники правоохоронних органів розшукують сірий автомобіль Volkswagen T5 з номерами АА8709СК.

При цьому наголошується, що п'ять невідомих зі зброєю засунули чоловіка в автомобіль Volkswagen T5 і попрямували у бік виїзду зі столиці.

Раніше повідомлялося, що власник багатомільярдної компанії Mohammed Enterprises Tanzania Ltd Мохаммед Девіджи викрадений в Танзанії.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зараз вже відомо, що озброєні чоловіки чекали мільярдера на парковці біля фітнес-клубу, який він відвідує. Керівник місцевої поліції одразу ж зазначив, що за кермом їхав сам Девіджи, а охорони з ним не було. Зловмисники посадили мільярдера в машину і зникли, кілька разів вистріливши в повітря.

Варто відзначити, що за підозрою у викраденні Девіджи вже заарештовано трьох людей, їх допитують правоохоронці. Про причини викрадення поки нічого невідомо, так само, як і про місцезнаходження мільярдера.

Мохаммед Девіджи

Нагадаємо, що у столиці повідомили про зникнення десятирічної дівчинки Олександри Русіни, яка загадково зникла 5 жовтня. Школярка вийшла з центру соціально-психологічної реабілітації для дітей на проспекті Маяковського. Після цього її слід пропав.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Солом'янському районі Києва викрали дитину. Відомо, що подія трапилася на проспекті Відрадному. 10-річний хлопчик кричав про допомогу. Тоді чоловік сів до нього в машину і вдарив дитину.

Також портал Знай.uа писав, що зухвалі зловмисники викрали у консула Киргизстану новий позашляховик Toyota Highlander, який він припаркував напередодні ввечері біля свого будинку в елітному районі в центрі Києва.