У неділю, 14 жовтня, в центрі Києва під час святкувань відбулося зіткнення копів і активістів, яке переросло у масове побоїще. Відомо, що в конфлікті брали участь прихильники колишнього мера Конотопа Артема Семініхіна, якому наприкінці літа київська влада винесла вотум недовіри.

Таким чином, колишній мер організував акцію протесту з нагоди Дня захисника України. Він знайшов соратників і зібрав на Майдані Незалежності. Інформацію про прийдешній мітинг було поширено через соціальні мережі, в тому числі і через Facebook.

Зараз з'ясувалося, що один із лідерів народного протесту в центрі столиці Павло Богун провів трансляцію з автозаку, у який його посадили копи і везуть у невідомому напрямку. На кадрах видно, що поліцейські сильно побили учасника АТО і забрискали йому в очі перцевим балончиком. Також хлопцеві зламали ніс.

Відповідне відео опубліковане на відеохостингу Youtube.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше в Києві повідомили про посилений режим роботи патрульних. Як повідомили в прес-службі МВС, це вимушена міра необхідна для того, щоб зберігати безпеку в суспільстві.
З огляду на те, що програма свята буде насиченою, це правильне рішення. За словами першого заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Ярового, в цей день в столиці залучать близько 6200 правоохоронців. Допомагати будуть і бійці Нацгвардії, яких буде 3500 осіб.

За інформацією відомства, вони отримали розпорядження про проведення кількох заходів до Дня захисника. Саме тому необхідно докласти зусиль, щоб не наражати на українців небезпеки.

Нагадаємо, що в неділю, 14 жовтня, в центрі столиці святкування переросли в масове побоїще. Активісти влаштували жорсткі розбірки з копами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в неділю, 14 жовтня, націоналісти мають намір знести пам'ятник генералу Ватутіну в Києві.

Також портал Знай.ua писав, що турецька компанія Haci Productions, яка спеціалізується на створенні мотиваційних кадрів для турецької армії привітала українських військових з великим святом.