У ніч з 13 на 14 жовтня у спальному районі Києва пролунав потужний вибух.

Про це стало відомо із повідомлення спільноти "Київ Оперативний" у Facebook.

У повідомленні йдеться, що вибух стався через необережне поводження з газом. За попередньою інформацією, постраждали двоє людей.

У поліції уточнили, що вибух стався у квартирі на 8 поверсі будинку на вулиці Зодчих, 80А. За однією із версій, там проживає матір із сином, які пиячили напередодні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вони вляглися спати, залишивши на плиті страви. Прокинулися обоє (і пару будинків в околиці) від самого вибуху. Вибуховою хвилею повибивало шибки і пошкодило двері у всьому парадному", - розповідають правоохоронці.

Швидка допомога
Швидка допомога

За попередньою інформацією, у результаті вибуху постраждалу жінку, яка перебувала у квартирі, госпіталізували до лікарні, а її синові надали медичну допомогу на місці.

поліція
поліція

Нагадаємо, у суботу, 13 жовтня, стало відомо, що на військовому арсеналі в Ічні, де раніше спалахнула пожежа і почали вибухати боєприпаси, після повідомлень про припинення детонації пролунали нові вибухи. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

вибухи складів
вибухи складів

"В період з 13 до 14 годин 13 жовтня на території арсеналу зберігання боєприпасів спостерігалася детонація боєприпасів, до трьох вибухів", – вказується в повідомленні.

Раніше у Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомляли про припинення вибухів на території складів. Між тим у Міноборони заявили, що з 8 до 12 годин було зафіксовано тільки один вибух.

вибух складів
вибух складів


Як повідомляв раніше Знай.ua, станом на 10 годину 13 жовтня на території військового складу в Ічні більше не спостерігається детонаціїбоєприпасів.

Про це повідомляє в суботу Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"Протягом останньої години на території арсеналу зберігання боєприпасів детонація боєприпасів не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Крім того у відомстві розповіли, що впродовж 12 жовня силами ДСНС продовжувалось гасіння складу, у тому числі з вертольоту та літака.


Також Знай.ua писав про те, що у Нігерії вибухнув нафтопровід, убивши щонайменше 19 людей.