В суботу, 13 жовтня, у Києві сталась трагічна ДТП, унаслідок якої загинули дві людини.

ДТП
ДТП

Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, зіткнулися автомобілі Seat Leon і Kia Carens.

Трагедія сталась у Києві на проспекті Ватутіна. За попередніми даними, загинули дві людини, п'ятеро були госпіталізовані.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У поліції повідомляють, що обидва автомобілі їхали в бік Троєщини. Kia здійснював поворот на заправку ОККО, а в цей момент Seat врізався в нього. Від удару Seat врізався в стовп.

поліція
поліція

За словами очевидців, Seat мчав з дуже великою швидкістю.

Унаслідок зіткнення п'ятеро людей госпіталізували: четверо чоловіків з Leon, один з них у важкому стані, його з автомобіля вирізали рятувальники. Крім цього, постраждала дівчина-водій Kia.

Поліція встановлює обставини ДТП, в якій двоє осіб загинуло, ще четверо - травмовані Автопригода трапилася на проспекті...

Geplaatst door Поліція Києва op Zaterdag 13 oktober 2018

Дві дівчини з Seat загинули.

На місці працювали співробітники патрульної поліції, медики і рятувальники. Через аварію рух по Північному мосту в напрямку Троєщини ускладнений.

Нагадаємо, українську столицю знову шокувала жахлива аварія на кільцевій дорозі. Смертельна ДТП сталася в ніч з 11 на 12 жовтня.

Портал "Політека" повідомляє, що легковик Honda недалеко біля господарського ринку влетів у двох пішоходів. Автомобіль їхав убік Жулянського мосту в той час, коли двоє чоловіків, порушуючи правила дорожнього руху, перебігали через смуги магістралі.

За словами свідка страшного інциденту, він разом із земляком та їх спільним знайомим підійшли до дороги. До цього вони разом розпивали спиртні напої недалеко від Кільцевої дороги.


Як повідомляв раніше Знай.ua, вранці 11 жовтня у Запоріжжі сталась масштабна аварія, яка повністю паралізувала рух на одній з частин міста.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, наразі вже відомо, що на перехресті вулиць Яценка та Перемоги вантажівка "ДАФ" та маршрутне таксі №14 не поділили дорогу та зіткнулись.

За попередніми данними винним у аварії став водій вантажівки, який грубо порушив правила дорожнього руху.


Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 9 жовтня у ДТП загинуло немовля. Інцидент стався у Львівській області.