У середу, 10 жовтня, близько 22:50 в Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ. Про це повідомив медіацентр ПАТ "Укрзалізниця".

Хуліганам вдалося завдати неймовірного збитку, за попередніми оцінками, він становить близько 200 тисяч гривень. Вони розбили всі вікна, вирвали сидіння і зламали внутрішнє обладнання.

"Помічник машиніста помітив зловмисників і відразу повідомив в поліцію. Однак це звернення представниками правоохоронних органів по гарячих слідах було залишено без реагування. Правоохоронці приїхали за неодноразовими викликами на станцію Фастів тільки вранці 11 жовтня. Така пасивна, бездіяльна позиція викликає здивування, практично заохочує зловмисників і загрожує рецидивами таких інцидентів на залізничному транспорті. Справа честі і обов'язку для правоохоронців – встановити та притягнути до відповідальності винних у цьому кричущому вчинок", - повідомили в "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Повідомляється, що пошкоджений потяг довелося відправити по заданому маршруту вже вранці, 11 жовтня. Розбитий вагон, який можна полагодити тільки в депо, довелося закрити.

"Таким чином від агресивних дій вандалів постраждали як залізниця, так і пасажири", - повідомили в прес-службі.

Однак, в мережі з'явилося відео однієї з пасажирок, яка показала, що людям довелося їхати саме в розгромленому вагоні.

Вот в таких комфортных вагонах можно ездить с утра на работу.... 😡Фастов-Киев... А и правда а зачем людей возить в тёплых отапливаемых вагон..... и так сойдёт ....Падлы с Юго-Западной железной дороги ,я покупаю произной, почему я должна ездить на роботу в электричке состав которой с 6 вагонов забитый людьми, а этот особенный вагончик пустой..?????

Geplaatst door Natalin Ostapenko op Woensdag 10 oktober 2018

Нагадаємо, у Ростові-на-Дону сталася до мурашок по шкірі страшна історія. Місцевий житель вирішив встромити собі в голову ножа. Найдивніше, що він вижив. І більше того, бідолаха самостійно назвав свої особисті дані.

Раніше Знай.ua писав, чергове творіння українського художника Гамлета прибрали зі стіни будівлі на вулиці Дарвіна в Харкові. Це спровокувало хвилю обурення серед мешканців міста, які розділилися на два табори щодо поглядів на сучасне мистецтво.

Також Знай.ua писав, на Тернопільщині любителі "відпочинку на природі" облюбували досить дивне місце для уїк-енду – стару церкву в області.