Під будівлею Міністерства внутрішніх справ України (МВС) влаштували масове побоїще. На місці, де активісти прийшли з акцією протесту, поліція побила людей.

Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Внаслідок сутичок, які сталися на акції під будівлею відомства у центрі столиці, одного з учасників мітингу поранили копи.

бійка під МВС

"Просто був удар кулаком і все. Підбігли поліцейські в касках - встали в коло і вдарили мене в руку. Я не знаю, чим вони керуються. Як такої бійки не було", - сказав чоловік, відповідаючи на питання журналістів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік отримав поранення руки.

Постраждалий. Фото 18+

Зазначимо, сьогодні біля будівлі МВС на вулиці Богомольця проходить акція, пов'язана з подіями, які сталися на ніч 10 жовтня під Києвом. Так, у квартиру координатора С14 Сергія Мазура кинули вибухівку. В результаті постраждав батько активіста та пошкоджено будинок.

Як стало відомо, чоловік отримав серйозне поранення ноги та втратив багато крові.

Сергій Мазур

Сам Сергій Мазур у цей час перебував поблизу міста Ічня, на Чернігівщині, дезірвався арсенал Міноборони.

Нагадаємо, що жахлива пожежа на військовому складі боєприпасів в Ічні Чернігівської області сталась приблизно о 3.25, 9 жовтня. Перші вибухи пролунали в сховище реактивних снарядів "Град" 122 мм та інших важливих для української армії боєприпасів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кабінет міністрів виділить 100 млн гривень на ліквідацію наслідків після вибухів на складах Міністерства оборони біля міста Ічня на Чернігівщині.

Також Знай.ua писав про те, що масштаби вибухів на військових складах на Чернігівщині зафільмували з висоти пташиного польоту.

Дивіться: Вибухи та пожежа на військових складах в Ічні. Налякані люди терміново покидають небезпечне місце