У вівторок, 9 жовтня, в Києві на Лісовому проспекті, 19 біля магазину АТБ сталася аварія. Вантажівка маркету зіткнулася з автомобілем патрульної поліції.

Про це повідомляє Київ Оперативний в Facebook.

У вівторок, 9 жовтня в Києві сталася аварія за участю вантажівки і легкового автомобіля патрульної поліції. Свідки стверджують, що водій вантажівки, який розвозить продукти для мережі "АТБ", здавав заднім ходом і в'їхав в автомобіль, що стояв поліції.

У ДТП обійшлося без постраждалих. Однак уважні коментатори звернули увагу на те, що патрульна машина стоїть поперек проїжджої частини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У деяких користувачів мережі закралися сумніви, що ДТП сталося саме так вони припустили, що поліцейські могли випадково в'їхати у вантажівку. А версія, в якій винен водій вантажівки, з'явилася пізніше.

Раніше повідомлялося, що Глава української держави Петро Порошенко під час робочої поїздки по Одеській області кілька разів порушив правила дорожнього руху. Президент перебував за кермом мікроавтобуса.

В районному центрі Болград Петро Олексійович запросив у своє авто прем'єр-міністра Болгарії Бойко Борисова. Рушивши з місця, президент України чомусь вирішив не включати "поворот" і не пристібатися ременем безпеки. Можливо, він просто забув це зробити.

Та це не єдині порушення ПДР українським президентом. Виїхавши за межі міста, Петро Порошенко не вважав за потрібне включити ближнє світло фар, як того вимагає законодавство з 1 жовтня.

До речі, співробітники правоохоронних органів не звернули ніякої уваги на ці правопорушення. Можливо, вони їх просто не помітили.

Нагадаємоу мережі показали, як Порошенко сів за кермо і порушив купу ПДР. Президент України в ході робочого візиту в Одеську одласть особисто сів за кермо і возив по області прем'єр-міністра Болгарії.

Як повідомляв "Знай. ua", відома активістка смерть збила людину. Громадська активістка не збирається уникати відповідальності.

"Знай. ua" писав, що у копів назріли проблеми з-за нових правил паркування. Нацполиции заборонили евакуювати неправильно припарковані авто.