П'яний службовець Генштабу ЗСУ із зброєю в руках почав цілитися в людей і до смерті налякав жителів столиці.

стрілянина
стрілянина

Інцидент стався у вівторок, 9 жовтня, у середмісті Києва. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "ХК".

На відео видно, як військовий відстрілюється і женеться за людьми із спрямованою на них зброєю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"А що йому? Все одно відмажуть", - коментують відео користувачі.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва майор ЗСУ влаштував стрілянину у місцевому кафе – там військовий відпочивав із друзями по службі, і, ймовірно, випивав.

За даними очевидців, перед цим між ними та цивільними особами сталася бійка, двох відвідувачів закладу довелося терміново госпіталізувати із важкими вогнепальними пораненнями.

"Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України" Хуліганство "щодо майора ЗСУ", - повідомила прес-служба військової прокуратури центрального регіону України.

Сталося це 6 жовтня, близько 4:00. Під час конфлікту і бійки з групою цивільних осіб майор ЗСУ застосував проти останніх травматичну зброю. Офіцер почав стріляти з зареєстрованого особистого пістолета травматичної дії "Форт-12". В результаті стрілянини два цивільних особи були травмовані.

Як писав раніше Знай.ua, іще один шокуючий інцидент із стріляниною стався у Одесі пізно ввечері в суботу, 6 жовтня.

Стало відомо про обстріл особистого авто активіста "Автомайдану". Власник транспортного засобу у наслідок нападу отримав поранення та потрапив до лікарні.

швидка
швидка

Про це повідомляє поліція Одеської області та активісти "Автомайдан Одеса".

Інцидент стався в суботу, 6 жовтня, об 11.00 вечора на Люстдорфській дорозі.

Активіст зупинився на світлофорі поблизу автозаправки, у цей час до авто під'їхала інша автівка, з якої вискочили невідомі.

Вони кілька разів вистрілили прямо у авто активіста та втекли.


Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 8 жовтня, в Миколаєві біля будинку №58 по проспекту Миру сталася перестрілка. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської області.