В українській столиці один з супермаркетів шокував вельми інноваційним інтер'єром.

Так, на вулиці Ванди Василевської в магазині "АТБ" серйозно пригнобили особистий простір не тільки продуктів, але і покупців. Місця для проходу між продуктовими рядами дуже мало.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "ХК".

"В АТБ все для народу. Нехай с*ки потім тільки спробують змусити мене купити те, що з полиць впало!", - зазначив користувач мережі під ніком Женя.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що якщо ви захотіли випити пива після роботи, або у вихідний, розслабитися? Тоді вам точно треба куди завгодно, але не в київський "Ашан". Тут продають абсолютно всі закуски, хоча свіжість – сумнівна. Наприклад, популярний серед любителів солоного сир косичка може бути з цвіллю. І, до речі, ніяка вона не "благородна". Схожі знімки нещодавно оприлюднили на каналі "ХК" Telegram:

"Соня хотіла розслабитися в неділю і випити пивка, але косичка з цвіллю зіпсувала день", - йдеться у коментарі до фото. Але і це ще не все. Дивні речі в "Ашані" зустрічаються не тільки в продуктовому відділі.

Варто нагадати, що в українській столиці стався жахливий інцидент. Тепер погромами і пограбуваннями займаються не дорослі бородаті головорізи, а страждаючі від байдикування підлітки. Так, на вулиці Грушевського група підлітків розгромила продуктовий магазин. Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістки Ангеліни Бакалинської в Facebook.

"50-70 дітей прибігли з боку метро "Арсенальна" і пограбували натовпом магазин навпроти входу в Маріїнку", - написала Ангеліна Бакалінська.

Діти "вилітали з магазину з пляшками, жуйками", а на частині товару були протиугонні магніти. Деякі товари вони розкидали по вулиці.

Нагадаємо, на Полтавщині жінки-роми влаштували кривавий бойовик.... через горіхи.

Як повідомляв Знай.uа відбили печінку за пляшку "Арманьяку": "подвиг" осатанілих копів потрапив на відео.

Знай.uа писав, "Нацкорпус" окропили кров'ю: у Києві напали на приймальню депутата.