В українській столиці стався жахливий інцидент. Тепер погромами і пограбуваннями займаються не дорослі бородаті головорізи, а страждаючі від байдикування підлітки.

Так, на вулиці Грушевського група підлітків розгромила продуктовий магазин. Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістки Ангеліни Бакалинської в Facebook.

Дети разгромили магазин... Наблюдала только что на Грушевского очень странную картину. Дети, человек 50-70, прибежали со...

Geplaatst door Angelina Bakalinskaya op Zondag 7 oktober 2018

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"50-70 чоловік прибігли з боку метро "Арсенальна" і пограбували натовпом магазин навпроти входу до Маріїнки", - написала Ангеліна Бакалінська.

Діти "вилітали з магазину з пляшками, жуйками", а на частині товару були протиугонні магніти. Деякі товари вони розкидали по вулиці. Стало відомо, що діти були у віці від 10 до 16 років. На місце інциденту приїхала машина охоронної фірми, а патрульної поліції не було. Між тим діти втекли в бік метро "Арсенальна".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки тривають жорстокі сутички між представниками реп-культури. Цього разу в результаті нападу загинув відомий репер Hollywood Play. За інформацією видання New York Post, яке посилається на поліцію, стало відомо, що кривавий інцидент стався у Нью-Йорку, коли 35-річний Френк Снайдер стояв біля нічного клубу.

Відомо, що Hollywood Play отримав кулю в шию і ноги. Невідомі відкрили стрілянину з автомобіля, що проїжджав повз. Бригада швидкої допомоги доставила музиканта в лікарню, однак від отриманих поранень хіп-хоп виконавець загинув.

Варто нагадати, що в неділю, 7 жовтня, серед білого дня в центрі Одеси відбулася стрілянина. За інформацією прес-служби поліції області, в результаті інциденту на одній із вулиць міста є поранений чоловік. Так, за даними прес-служби поліції Одеської області, повідомлення про стрілянину в центрі міста надійшло правоохоронцям близько першої години дня в неділю, 7 жовтня.

За попередньою інформацією, невідомі особи зробили в бік перехожого постріл з пістолета марки "Флобер". Чоловік отримав поранення і був госпіталізований.

Нагадаємо, невідомий відкрив стрілянину в центрі столиці.

Як повідомляв Знай.uа неадекватні відвідувачі перетворили київське кафе на полігон, є постраждалі.

Знай.uа писав, пси Авакова на прикладі показали, що таке реформа поліції.