В українській столиці сталася страшна ДТП. На вулиці Вадима Гетьмана о 22:40 позашляховик Toyota Land Cruiser на високій швидкості збив пішохода. Від отриманих травм 50 річний чоловік помер до приїзду швидкої.

Водій розповів свою версію події, він заявив, що прямував у бік Індустріального моста. Про це пишуть київські ЗМІ.

"Чоловік вискочив прямо перед позашляховиком, шансів зреагувати не було. Варто зазначити, що в цьому місці немає пішохідного переходу, чоловік, який загинув, вирішив перебігти дорогу в недозволеному місці", - пишуть журналісти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

З'явилася інформація, що водій позашляховика виявився тверезим, однак був шокований. Патрульним він повідомив, що навіть не зрозумів, звідки вискочив пішохід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перед селом Рогозів на Бориспільській трасі сталася страшна ДТП. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook. Як зазначається, аварія сталася з боку Борисполя. На місці працює патрульна поліція, ДСНС і лікарі швидкої допомоги.

Про масштаби аварії говорять слова одного з очевидців у соцмережі: "Машини просто немає". Як повідомляється в прес-службі Нацполіції, зіткнулися автомобіль ЗАЗ "Славута" і пасажирський мікроавтобус Mersedes Sprinter. Третьою жертвою ДТП став автомобіль HOLMATRO.

Варто нагадати, що в Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.

З'явилася інформація, що серед пасажирів автобусів громадян України не було. Про це стало відомо завдяки повідомленню департаменту консульської служби МЗС України в Twitter.

Нагадаємо, київський трамвай збив легковик, протягнувши по колії.

Як повідомляв Знай.uа маршрутка на повному ходу влетіла в автобус, багато жертв, відео 18+.

Знай.uа писав, київський водій повторив долю "Титаніка", є жертви.