В неділю, 7 жовтня, киян і гостей столиці попередили про можливе обмеження роботи трьох станцій метро. Про це повідомляє прес-служба КП “Київський метрополітен”.

Як зазначили в прес-службі, обмеження буде у зв’язку з проведенням на НСК “Олімпійський” футбольного матчу між “Динамо” та “Олімпік”.

Так для пасажирів на вхід будуть частково закриті станції “Палац спорту”, “Олімпійська” та “Площа Льва Толстого”. Вихід зі станції буде відкритий.


Раніше повідомлялось, у Києві сьогодні, 7 жовтня, частково обмежать рух у зв’язку з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше зазначалося, 6-7 жовтня, на вулицях Києва буде частково обмежено рух транспорта. Це пов'язано з проведенням 9th Wizz Air Kyiv City Marathon 2018. Цю інформацію повідомили у прес-службі організаторів марафону.

Рух обмежать для того, щоб гарантувати безпеку учасникам заходу.

"Обмеження транспортного руху - одна з обов'язкових умов проведення масових змагань з бігу. Таким чином, понад 11 тис. учасників заходу, серед яких є діти, люди похилого віку та люди з інвалідністю отримають гарантію безпеки на трасі забігу", - зазначила прес-служба.

У повідомленні говориться, що дороги Києва будуть відкриватися поступово, по мірі подолання дистанції бігунами. До 16:00 планується відкрити всі вулиці, на яких обмежується рух (крім Хрещатика).

Водіям радять заздалегідь спланувати своє пересування по місту по альтернативному маршруту, враховуючи графік перекриття.

Нагадаємо, на вулицях української столиці незабаром повністю зникнуть маршрутні таксі: цільова програма щодо підвищення безпеки дорожнього руху на 2019-2024 роки вже в розробці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", реформована поліція за кілька років досі не може впоратися із досить розповсюдженим злочинним явищем: свавіллям на вулицях та у транспорті.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю розповів, звідки в нього дома гаряча вода і порадив киянам, що робити, щоб стати незалежними від водопостачання.