У Києві в ніч на 6 жовтня в кафе на вул. Гришка спочатку виникла жорстока бійка, яку відразу ж намагались втихомирити охоронці, проте піл час конфлікту вони отримали вогнепальні поранення.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Наразі вже відомо, що конфлікт розв'язали троє чоловіків. Проте під час бійки одни з них дістав пістолет та зробив кілька пострілів.

У результаті бійки охоронці, які намагались втихомирити компанію отримали вогнепальні поранення.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один дістав пістолет і зробив кілька пострілів. В результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу і руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", - повідомили в поліції.

Крім того наразі вже відомо, що правоохоронцям вдалось затримати одного правопорушника, ще двох затримали неподалків розважального закладу.

"Чоловік, який стріляв в охоронців, затриманий в порядку ст. 208 КПК. Поліцейські вилучили стріляні гільзи і зброю, з якої, ймовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу", - додали правоохоронці.

За фактом правопорушення розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Разом з тим варто відзначити, що 6 жовтня, близько 00:15, на вулиці Харківській у Дніпрі сталася стрілянина. Чоловік вистрелив іншому чоловікові в руку. На місце відразу виїхала швидка і патрульна поліція.

За попередньою інформацією, дівчина гуляла з хлопцем. Її помітив її колишній супутник і приревнував до нового чоловіка. Ревнощі досягли своєї межі і між двома чоловіками виникла суперечка, в ході якої колишній залицяльник вистрілив в руку чоловікові з травматичного пістолета і зник з місця.

Життю потерпілого нічого не загрожує. Медики надали йому першу допомогу і сівши за кермо він сам поїхав у міську клінічну лікарню №16. В деталях події розбереться слідство.

Крім того варто відзначити, що в ніч на 6 жовтня в Києві в одному з кафе сталася стрілянина.

В результаті стрілянини на ґанку l'kafa Cafe, за адресою вулиця Гришка, 8в постраждали дві людини. Попередньо встановлено, що компанія підпилих людей почала конфлікт з іншими відвідувачами кафе. Після того як охорона кафе вивела молодих людей на вулицю, почалася словесна перепалка з персоналом закладу.

У поліції розповіли, що виселені з кафе люди були незадоволені. Після спроб охорони їх заспокоїти, один з відпочиваючих дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення: один чоловік у ногу, а другий в руку.

Нагадаємо, у популярному київському кафе влаштували пекельну стрілянину, столиця на вухах.

Як повідомляв "Знай.ua", нічний Київ розбурхав дикий злочин, містяни у паніці.

Також "Знай.ua" писав, що українців попросили допомогти упізнати труп, фото 18+.

У Києві відбулася стрілянина задля пограбування