В ніч на 6 жовтня в Києві в одному з кафе сталася стрілянина. Про це повідомляє Інформатор.

В результаті стрілянини на ґанку l'kafa Cafe, за адресою вулиця Гришка, 8в постраждали дві людини. Попередньо встановлено, що компанія підпилих людей почала конфлікт з іншими відвідувачами кафе. Після того як охорона кафе вивела молодих людей на вулицю, почалася словесна перепалка з персоналом закладу.

У поліції розповіли, що видворені з кафе люди були незадоволені. Після спроб охорони їх заспокоїти, один з відпочиваючих дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення: один чоловік у ногу, а другий в руку.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Одразу ж після стрілянини троє молодих людей втекли. Але патрульна поліція незабаром затримала всіх трьох. В одного із затриманих знайшли предмет схожий на пістолет "Форт-12". Попередньо, для стрільби гумовими кулями. У чоловіка було дозвіл на носіння зброї, але прострочений.

30 вересня, в Києві стався жахливий інцидент. Так добряче напідпитку поліцейський влаштував жахливу стрілянину. Про це повідомляє "Київ оперативний"

У столиці вночі, близько 02:30 на лінію 102 надійшов виклик про те, що четверо невідомих посеред вулиці відкрили вогонь.

На місце події негайно виїхав наряд поліції охорони і затримав чотирьох порушників. Відомо, що група молодих людей з невідомих причин відкрила вогонь з травматичної зброї.

Нагадаємо, в Києві на Харківській площі у Дарницькому районі сталася смертельна аварія. З'ясувалося, що Volkswagen Touareg влетів у Fiat Doblo. Про це повідомляє Національна поліція столиці.

Автомобіль Volkswagen рухався з боку проспекту Миколи Бажана у напрямку Бориспільського шосе, виїхав на круговій перехрестя та скоїв зіткнення з автомобілем Fiat.

Нагадаємо, масова бійка в центрі Києва переросла у стрілянину.

Як раніше повідомляв Знай.uа, п'яний коп влаштував жахливу стрілянину в Києві.

Також портал Знай.uа писав, що Київ в жаху від смертельного ДТП.