У центрі столиці мітинг проти незаконного будівництва на Осокорках закінчився сутичками та навіть затриманнями.


Кореспондент "Знай.ua" з місця подій повідомляє, що у приміщенні зібралося чимало так званих "зелених чоловічків", всі вони – у характерній формі, схожій на військову, кольору хакі.


Пізніше сюди підтягнулися правоохоронці, почали їх затримувати, повезли до відділку, долю вирішать сьогодні, по обіді, подробиць поки не надають. На відео, відзнятому у мерії, добре видно, як поліцейські заламують за спину руки, стягують їх джгутами, а потім масово виводять з приміщення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Дивіться: "Київрадо, годі спати!", затримання на акції протесту


Нагадаємо, десятки активістів прийшли під КМДА з вимогою зупинити незаконне будівництво на Осокорках.
Як повідомляв Знай.ua, депутата Київради Сергія Гусовського облили зеленкою під час акції протесту у столиці.
Також Знай.ua писав, в Києві біля будівлі міської адміністрації, був проведений мітинг на підтримку двох найстаріших кінотеатрів міста - Кінопанорами і України, про закриття яких говорилося останнім часом.