На цих вихідних на занедбаному Рибальському мосту у Києві руфери показали справжню майстерність у своїй справі. Так, екстремали ходили по канату між двох опор, але зі страховкою.

Після вилазки хлопці зізналися, що влаштовувати подібні "перформанси" на промислових об'єктах їм трапляється не вперше, передає "Інформатор".

руфери на Рибальському мосту в Києві

Руферами виявилися четверо молодиків — двоє з Києва, а двоє з Дніпра. Вони розтягнули спеціальний промисловий строп (канат) між двох опор Рибальського мосту. Використовуючи страховку, вони намагалися пройти по ньому від однієї опори до іншої.

руфери на Рибальському мосту в Києві

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як розповідають самі екстремали, Рибальський міст вони підкорюють вже в третій раз. Однак поки ще нікому з них не вдавалося пройти його до кінця, не повиснувши на страховці.

Варто відзначити, що до цього випадку молоді люди вже залазили на багато промислових об'єктів Києва і Дніпра. Хлопці ходили між "олівцями" (висотні будівлі в Дніпрі), а також забиралися на недобудований Подільський міст.

За словами руферів, за весь час ще не було жодної надзвичайної події, а канат, з яким вони ходять, витримує навантаження до трьох тонн. Ну, а основною мотивацією для таких "розваг" служить, почуття страху, зізнаються хлопці.

Нагадаємо, що у Маріуполі дві дівчини-підлітка у вівторок, 2 жовтня, покінчили життя самогубством, стрибнувши з даху багатоповерхівки.

Як повідомляв портал Знай.uа, на одному з будівництв в Києві знайшли тіло 19-річної дівчини, яка загинула після падіння в шахту ліфта. За словами очевидців, молода пара напередодні вирішила влаштувати романтичне побачення в недобудові, яке закінчилося трагедією.

Також портал Знай.uа писав, що група з 20 екстремалів, що належать до течії "руфери", протягом двох годин піднімалася на Арку дружби народів у центрі Києва. Після сходження вони опублікували відео підйому з проханням не повторювати їх ризиковану акцію.