У понеділок, 1 жовтня, в супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Маяковського, 75/2, в Деснянському районі Києва два підлітки намагалися вкрасти коньяк, текіллу і шоколадку. Їх помітили охоронці, після чого між ними стався конфлікт.

Про це повідомляється в групі в Facebook "Київ Оперативний".

Молодих людей затримали, коли вони намагалися пронести повз касу товар, після чого вони приснули охоронцеві в обличчя газовим балончиком і втекли.

Обезумевшие малолетние разбойники Вчера ночью в супермаркете #Сільпо, что на Маяковского, 75/2, два парня пытались украсть бутылку коньяка, бутылку текилы и шоколадку. Охрана заметила, как они кладут спиртное под куртку. Как только они прошли мимо кассы, не оплатив товар, их попросили задержаться. Молодые люди не долго думая распылили в лицо охраннику газовый баллончик и убежали. Сам магазин пришлось закрыть, так как находиться внутри было невозможно. Примерно через час, в момент, когда охране оказывали помощь врачи скорой, эти двое вернулись. На этот раз они были уже в балаклавах и с бейсбольными битами. Налетели без лишних разговоров на охрану и начали избивать, а затем вновь убежали. Так как одному из них удалось унести бутылку коньяка, было заведено уголовное дело по статье 187 УК «Разбой». Если кто знает их (в синей куртке и в чёрной куртке с красными рукавами) - пожалуйста, сообщите, в личные сообщения. За ценную информацию отблагодарим. P.S: кстати, на видео видно, что парень в чёрной куртке готовился к нападению заранее, встряхивая газовый баллон ещё на кассе, до того, как к нему подошли. Это далеко не первый раз, когда юные любителя взять что-то бесплатно с витрины магазина, а потом драться с охранной. В марте 2018 мы сообщали: https://kyivoperativ.info/other/poyavilos-video-s-kamer-gipermarketa-ashan-po-vcherashnee-konfliktu/

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 2 oktober 2018

Після цього адміністрації довелося закрити магазин, в якому неможливо було перебувати. Проте, зловмисники несподівано повернулися назад, коли охоронці отримували медичну допомогу.

"На цей раз вони були вже в балаклаві і з бейсбольними битами. Налетіли без зайвих розмов на охорону і почали бити, а потім знову втекли", - інформує ресурс.

Враховуючи те, що одному з хлопців вдалося винести пляшку коньяку, поліцейські завели кримінальну справу за статтею 187 (Розбій) КК України.

Раніше повідомлялося, що любителів випити запашної кави попередили про страшну небезпеку. Так у столиці зафіксовано вже кілька випадків отруєння клофеліном. Після того, як жертва благополучно випиває каву і втрачає свідомість зловмисники обчищають кишені.

У Києві були зафіксовані випадки грабежів людей біля вуличних кавових кіосків.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook київський поліцейський Андрій Ткачов.

"ОБЕРЕЖНО!!! Останнім часом почастішали випадки грабежів після того, як людина вип'є кави в кіоску. У каву підсипають клофелін, і після того, як людина втрачає свідомість її грабують. Не пийте кави у випадкових місцях", - написав правоохоронець.

ОБЕРЕЖНО!!! Останнім часом почастішили випадки грабунків після того, як людина вип'є каву в кіоску. У каву підсипають...

Posted by Andriy Tkachev on Tuesday, 18 September 2018

Нагадаємо, в першому півріччі 2018 року в Україні зафіксували понад 280 тисяч злочинів. За аналогічний період минулого року було скоєно понад 317 тисяч злочинів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києва чоловік намагався вихопити у перехожого сумку з особистими речами, але випадково впав і зламав собі ногу.

Також "Знай.ua" писав, раніше судимий 23-річний мешканець Вінницької області у Києві побив і пограбував двох чоловіків.